Panică în Media. Mirela Vaida la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE

Panică în Media. Mirela Vaida la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE
Panică în Media. Mirela Vaida la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE

Celebra prezentatoare de la Antena 1, Mirela Vaida, a fost la un pas de moarte după ce a pierdut o sarcină. Aceasta a făcut primele declarații.

Mirela Boureanu Vaida are aproape 37 ani și se pregătește să devină pentru a treia oară mamă. Și nu are de gând să se oprească aici! Până la 40 de ani și-a propus să-l aducă pe lume și pe cel de-al patrulea copil. Puțini sunt însă cei care știu că prezentataoarea TV a trecut prin probleme care i-au pus viața în pericol. Prima sarcină, de care nici nu a știut, a fost extrauterină.

„Cântam de 40 de minute la Sinaia. Mă simțeam mai rău, dar am crezut că e o răceală netratată. Am simțit că ceva se întâmplă în timp ce cântam. O senzație că pierd sânge și mă uitam în jurul meu să nu se întâmple ceva, să văd. Practic curgea sânge. Am terminat de cântat, eram pe tocuri, a trebuit să urc până la etajul 1 unde aveam eu camera și când am ajuns în cameră atunci am văzut că am avut o hemoragie.

Dar credeam că e o răceală și am mers la doctor după câteva zile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

MARELE REGRET al lui Florin Piersic la 83 de ani. „Îmi pare rău de un singur lucru”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies