„Pare că ați consumat foarte mult alcool” Andreea Mantea a fost oprită în trafic de polițiști

„Pare că ați consumat foarte mult alcool” Andreea Mantea a fost oprită în trafic de polițiști
„Pare că ați consumat foarte mult alcool” Andreea Mantea a fost oprită în trafic de polițiști

În urmă cu câteva zile, Andreea Mantea a plecat să se relaxeze în concediu, pentru a scăpa de agitația din București. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și își ține la curent urmăritorii cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, le-a povestit fanilor de ce a fost oprită de poliție când era la volan.

Și de această dată, bruneta le-a mărturisit internaților care o urmăresc, fiecare detaliu din incidentul petrecut recent. Prezentatoarea TV a povestit că după ce i s-a terminat vacanța, se îndrepta spre Capitală. Era foarte aproape de casă, când a trebuit să își întrerupă drumul, pentru că poliția efectua controale în trafic.

Drumul Andreei Mantea a fost întrerupt, înainte să ajungă acasă

andreea mantea copil
Andreea Mantea copil[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum a reacționat Andreea Mantea cand a fost surprinsă de polițiști

Motivul pentru care poliția a oprit-o pe vedetă a fost unul bizar. Polițiștilor li se părea că la volan este un șofer în stare de ebrietate. Au testat-o pe vedetă cu etilotestul și rezultatul a fost negativ.

Andreei i s-a părut un moment foarte amuzant și a râs împreună cu agenții de circulație: „Am mers sute de kilometri fară niciun fel de problema, intram în București, ultima intersecție, câteva sute de metri până acasă....Politia în spate, girofarul, sirena, trageți pe dreapta. Cere actele domnului Radu și spune: "O să vă punem și fiola căci pare că ați consumat foarte mult alcool! Așa o să îi zic domnului Radu de acum încolo, că are fata de..."
, a povestit vedeta de televiziune.

andreea mantea a fost oprita de politie
Andreea Mantea a fost oprită de poliție[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

„Mâine este ultima zi” a declarat Andreea Mantea

 Nu este un secret că viața brunetei este una foarte agitată și aglomerată. Andreea a spus de nenumărate ori că este nemulțumită de programul ei de somn.

Din cauza activităților pe care trebuie să le îndeplinească, vedeta nu apucă să doarmă suficient. Andreea se trezește în fiecare dimineață la ora șase, pentru a-l pregăti pe David de școală, fiul ei în vârstă de 7 ani. Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii a spus că este o mare bucurie faptul că David a intrat în vacanță și că acum, se va odihni mai mult:

  „Cine se va trezi pentru ultima dată la șase dimineața pentru urătoarele 2-3 luni? Nici nu mai contează! Contează că mâine este ultima zi în care eu mă trezesc la ora șase,

pentru că…mai ai o zi, trebuie să mă trezesc și mâine. O zi contează pentru mine, pentru că nu mai pot, că mă culc la două, că mă culc la trei, la patru, trebuia să mă trezesc”,  a spus Andreea Mantea pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Mantea, incident neobișnuit în trafic. Ce a pățit vedeta: ”De unde să-i dau?”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies