„Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!” Patricia, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu concurenta din Casa Iubirii

„Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!” Patricia, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu concurenta din Casa Iubirii
„Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!” Patricia, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu concurenta din Casa Iubirii

Momente durerose au avut loc în emisiunea Casa Iubirii. Patricia a izbucnit în lacrimi, după ce băieții au acuzat-o că a instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel.

Concurenții din Casa Iubirii au parte de momente frumoase, dar și de momente mai puțin plăcute, deoarece uneori au loc mai multe discuții aprinse și tensiuni foarte mari între aceștia. În ediția de joi Radu a început un conflict foarte mare în casa băieților și l-a acuzat pe Marinel că s-a apropiat foarte mult de iubita lui, Cristina.

Citește și: „Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină!” Mădălin Voicu şi-a spus părerea despre tensiunile din familia Deliei: „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen!"

Patricia de la Casa iubirii, în lacrimi, după ce a fost pusă la zid de concurenți

Băieții au pus-o la zid pe Patricia și au acuzat-o că i-ar fi pus pe toți împotriva lui Marinel, deoarece și-a dorit ca el să fie cel care pleacă acasă în Gala viitoare.

În competiția Casa iubirii, concurenții au creat din nou o atmosferă tensionată.

O serie de momente tensionate au fost deschise de Marinel și Emma, care au dus la acuzații aprinse. Concurentul i-a spus Emmei că s-a simțit atacată de refuzul acestuia de a începe să se cunoască, iar tânăra i-a spus să stea departe de ea și să nu ii mai dea ochii cu ea.

Marinel: Tu ești acum... Normal că ești lovită, că te-am respins! Dar nu trebuie să fii așa! Te simt!

Emma: Marinel, stai un pic potolit că nu e chestia de respins, e chestia că tu nu ai avut respect față de mine!

Ionuț: Emma, iartă-mă că îți zic, dar și când îți închide cineva ușa în nas, nu te mai duci să mai bați la ușa aia! Le-ai căutat și tu pe astea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emma: Nu mă interesează viață ta, nu te interesează viața mea, eu în momentul asta vreau să cunosc pe cineva! Stai acolo liniștit! Te salut și atât!

Ionuț, săgeți pentru Patricia

Băieții au acuzat-o pe Patricia că i-a pus pe toți împotriva lui Marinel, iar acest lucru a plecat de la o conversație care a avut loc în casa fetelor.

Ionuț a fost primul care i-a aruncat săgeți concurentei.

Ionuț: Așa o simt eu pe ea că nu mă suferă de nicio culoare! Părea că vrea să instige pe toată lumea împotriva lui Marinel!

Patricia: N-am vrut să instig pe nimeni! A fost o discuție între mine și Bianca la hotel, că am zis că îmi doresc și eu să...

Bianca: Patricia a fost deschisă cu Marinel, i-a spus ce am vorbit noi! Eu nu înțeleg de ce atâta indignare!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: Fiecare votează pe cine vrea! Nu înțeleg unde e problema!

Patricia: Eu nu am încercat să influențez pe nimeni să voteze cu nimeni! Eu am zis că o să-l voteze pe Marinel pentru că îmi doresc și eu la rândul meu să vină un băiat pentru mine! Asta a fost toată discuția! Ionuț o da că și cum eu nu merit! Și pe mine nimeni nu mă place!

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“La mine în casă nu e cu dietă.” Cum reușește Mirela Vaida să se mențină în formă, după trei nașteri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies