Parfumuri de barbati care innebunesc femeile de Valentine’s Day

Parfumuri de barbati care innebunesc femeile de Valentine’s Day
Parfumuri de barbati care innebunesc femeile de Valentine’s Day

Vrei sa-i oferi iubitului tau un cadou special pentru Valentine’s Day de care sa va bucurati impreuna? Ce spui de un parfum senzual, care il caracterizeaza pe el si te innebuneste pe tine?

Esenta pe care o folosesti spune foarte multe despre tine si personalitatea ta, iar la fel de multe spune parfumul pe care alegi sa-l daruiesti!

Am vorbit cu Infinite Love si am aflat care sunt cele mai sexy parfumuri pentru barbati irezistibili. Se pot transforma cu usurinta in cadouri de exceptie de Valentine’s Day, astfel ca avem exemple pentru toate gusturile. Iata topul pe care ti l-am pregatit!

1. Dior Homme Dior

Un parfum senzual pentru barbati este Dior Homme. Potrivit in special in aceasta perioada a anului, la temperaturi scazute, este o esenta de parfum lemnoasa, cu note florale care contrasteaza perfect cu mirosul amar al muschilor si se construieste in jurul mirosului de lavanda si bergamota.

Este un parfum care ofera o baza melancolica, intunecat senzuala.

Se potriveste de exceptie seara, la petreceri sau gale.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Incredibil, Iulia Albu n-a dat de pamant cu Inna! Vezi cu ce tinuta a surprins-o cantareata pe jurata “Bravo, ai stil!” – FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies