Părinții sunt devastați! Ce s-a întâmplat cu Roxana Donisan, femeia ucisă de rechini, chiar înainte să plece în vacanță

Femeia ucisa de rechin in Egipt
Femeia ucisa de rechin in Egipt a plecat singura in vacanta

Roxana Donisan a fost găsită fără viață la două zile după ce a dispărut de la hotel. Ce spune una dintre cele mai bune prietene.

Una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei Donisan, femeia ucisă de rechini în Egipt, a făcut declarații sfâșietoare. Ce spune femeia despre vacanța care i-a adus sfârșitul prietenei sale.

Suceveanca în vârstă de 44 de ani plecase în Egipt, într-un loc pe care l-a mai vizitat de câteva ori și de care se îndrăgostise. Roxana plecase în vacanță pentru sporturile de vară pe care le putea practica în Marea Roșie și nimeni nu s-ar fi așteptat să se ajungă la această tragedie.

Extrem de pasionată de călătorii, Roxana Donisan le povestise și prietenilor și colegilor săi despre ce are de gând să facă în vacanță, iar una dintre cele mai apropiate prietene ale sale este în continuare în stare de șoc.

„Era o femeie extraordinară. Îi plăceau călătoriile, îi plăcea viața. Era necăsătorită, singură la părinti, era o colegă excepțională, nu avea niciun defect.

O prietenă excepțională! Tot timpul povestea din sejururile ei, mergea si la mănăstiri”, a mărturisit extrem de afectată, o apropiată de-ale Roxanei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat"

Cât despre vacanta sa din Egipt, Roxana Donisan a plecat într-un sejur, cu un grup turistic, fără a cunoaște pe cineva de acolo, așa că a durat aproape două zile până ca cineva să îi observe absența din hotel.

„În Egipt nu a plecat cu vreun prieten sau cu vreo cunoștință. A plecat cu un grup de turiști, dar nu de la Suceava”, a mai declarat prietena Roxanei Donisan pentru redactia.ro.

Roxana Donisan
Roxana Donisan a fost gasita fara viata dupa doua zile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De la ce distanță simte rechinul sângele

Ce spun părinții Roxanei Donisan despre fiica lor

Nici părinții Roxanei nu își pot imagina cum de s-a întâmplat o asemenea tragedie, mai ales că era singurul copil, așa că a lăsat unn gol imens:

Roxana Denisan
Roxana Donisan este femeia ucisa de rechin in Egipt[Sursa foto: Facebook]

„Părintii sunt devastați. Vă dați seama, singurul lor copil.
Avea de toate, era alintată de părinții. Își trăia copilăria încă, îi plăcea viața.(…) În cele două zile in care a fost dată dispărută, familia nu a bănuit că ea ar putea fi sau că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie. Știa că este plecată în Egipt, dar nu credeau vreodată că se poate întâmpla așa ceva”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate - taxa de şmecher) s-au răzbunat"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies