Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza

Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete”
Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete”

Ozgu Kaya, partenera din serialul “Dragoste si secrete” a lui Keremcem, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, a trecut prin momente de groaza.

Citeste si: “Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala

Frumoasa Ozgu, in varsta de 24 de ani, locuieste intr-un complex superb, insa a avut neplacuta surpriza, zilele trecute, sa vada ca cineva ii forteaza usa locuintei sale.

Initial a auzit voci in curte si apoi, uitandu-se pe geamul ferestrei sale a vazut cum cineva ii forteaza usa casei. Ozgu a sunat imediat la Politie, dar mare i-a fost surpriza cand a aflat cine era “infractorul”.

“Cand s-au verificat camerele de supraveghere s-a constatat ca <infractorul> era de fapt, vecinul meu, care gresise usa. M-am speriat foarte tare crezand ca cineva incearca sa-mi patrunda in locuinta”,

marturiseste Ozgu Kaya care, ulterior, si-a retras plangerea de la Politie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ali din serialul turcesc ”Dragoste și secrete” trăiește o frumoasă poveste de dragoste în afara platourilor de filmare. Cu cine se iubește celebrul actor!

Kaya, asa cum s-a relatat in presa locala, nu a asteptat ca echipajul de politie sa ajunga imediat la imobil si s-a refugiat in casa unei prietene.

In urma anchetei facute la fata locului nu s-au gasit urme de fortare ale usii de la intrare in apartament.

In aceasta seara, noi incercari ii asteapta pe Ali (Keremcem) si Sevda (Ozgu Kaya), in serialul “Dragoste si secrete”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Nu ratati “Dragoste si secrete”, cu Keremcem si Ozgu Kaya, in rolurile principale, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: "Dragoste si secrete", un serial in care dragostea invinge

Sursa: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/oyuncu-ozgu-kayanin-korku-dolu-anlari-kapimi-zorluyorlar-imdat-41553472

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce spune Keremcem despre partenera sa din serialul "Dragoste si secrete"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies