Pască fără aluat cu stafide. Se poate savura indiferent de moment!

Pască fără aluat cu stafide. Se poate savura indiferent de moment!
Pască fără aluat cu stafide. Se poate savura indiferent de moment!

Pasca fără aluat cu stafide se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de pască fără aluat cu stafide.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă pască fără aluat cu stafide, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de pască fără aluat cu stafide 

Rețeta delicioasă de pască fără aluat cu stafide, absolut minunate, se prepară în doar 3 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de pască fără aluat cu stafide este de o oră 

Timp de preparare - 45 de minute 

Timp total - o oră și 45 de minute 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rețeta de pască fără aluat cu stafide este pentru 6 persoane 

Citește și: Negresă cu cremă de vanilie și zmeură. Cum să creezi o armonie desăvârșită între ciocolată, cremă de vanilie și zmeură într-o negresă cu adevărat remarcabilă

Ingrediente – pască fără aluat cu stafide 

  •  800 g de brânză de vaci 
  • 700 g de smântână grasă 
  • 8 ouă, la temperatura camerei 
  • 200 g de unt, la temperatura camerei 
  • 200 g de zahăr granulat 
  • 100 g de făină 
  • 100 g de gris 
  • 150 g de stafide 
  • coaja rasă de la o portocală sau de la o lămâie 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

retete pentru gustare
Pască fără aluat cu stafide[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - pască fără aluat cu stafide 

  •  în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această rețetă delicioasă de pască fără aluat cu stafide, este să începeți prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari. În acest bol veți începe prin a sparge cele 8 ouă, pe care ulterior le veți amesteca cu ajutorul unui mixer. 

retete pentru desert
Pască fără aluat cu stafide[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Separat, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga, pentru început 200 g de unt, la temperatura camerei, unt pe care îl vom topi, însă fără ca acesta să își schimbe culoarea. După ce s-a topit îndeajuns de bine, a venit momentul să adăugăm și 200 g de zahăr granulat, în bolul în care am spart și cele 8 ouă, urmând ca după ce s-a topit untul să-l adăugăm și pe el peste aceste ingrediente. Mixăm foarte bine totul pentru a se încorpora, iar ulterior adăugăm și cele 700 g de smântână grasă, 100 g de făină, dar și 100 g de griș. În continuare, toate aceste ingrediente trebuie să se amestece, cu atenție, pentru ca la final să fie toate încorporate. Se mixează la viteză mică, iar în momentul în care sunt toate încorporate, vom adăuga și 800 g de brânză de vaci, 150 g de stafide, dar și coaja rasă de la o lămâie sau de la o portocală. 

  • Întreaga compoziție se va turna într-o tavă rotundă, cu fundul detașabil, ca de tartă, pe care am uns-o în prealabil cu unt și am presărat făină. Tava se va introduce în cuptorul preîncălzit la 180 °C, timp de aproximativ 45 de minute. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și pasca din aceasta și o vom lăsa să se răcească, iar rețeta este gata de servit. Poftă bună! 

retete de prajituri de casa
Pască fără aluat cu stafide[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

pasca fara aluat cu smantana
Pască fără aluat cu stafide[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea! Cheful a dezvăluit care este trucul ce îi face să fie atât de delicioși



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Paste cu broccoli și mazăre. Culoarea te va trimite direct cu gândul la un picnic savuros!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies