Îţi plac pastele carbonara, dar ţi se par prea grele când le prepari cu smântână? Uite o reţeta delicioasă si pe gustul tău!
Metodă de preparare Paste carbonara fără smântână
Într-o tigaie se prăjeşte baconul tăiat cuburi. Adăugaţi în tigaie câte un polonic de apă din oală în care fierbeţi pastele!
Parmezanul trebuie să fie ras, iar gălbenuşul pregătit! Culoarea sosului din tigaie trebuie să fie uşor maronie, până puneţi pastele, iar baconul destul de crocant.
Puneţi spaghetele în tigaie, amestecaţi, opriţi focul, puneţi parmezanul, amestecaţi, gălbenuşul îl spargeţi în tigaie şi amestecaţi, puneţi încă o lingură de apă fierbinte din oală în care aţi fiert paştele, măcinaţi piper proaspăt şi puneţi în farfurie!
Poftă bună!