Jurnalista a dezvăluit cum pregătește pastele cu sos pesto și legume.
Vedeta TV a pregătit de această dată o mâncare din doar câteva ingrediente, gata în mai puțin de 10 minute, astfel că a vrut să se bucure de paste cu sos pesto și a dezvăluit varianta ei.
Ingrediente:
- Paste
- Pesto
- Mozzarella
- Usturoi
- Jumătate ceapă
- Jumătate ardei
- Spanac
- Sare celtică
- Piper
- Chilli
Cum pregătește Gabriela Cristea legumele pentru paste
Citește și: Cu ce mic dejun și-a surprins Gabriela Cristea soțul. „Nu are cum să fie decât delicios.”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Gabriela Cristea a dezvăluit ingredientele de care are nevoie, cum călește legumele în tigaie, dar și cât timp vor sta la fiert pastele ei. “Ne apucăm să gătim. Voi alege pastele astea cu năut și unul din aceste două pesto-uri. Pesto îl puteți folosi foarte bine chiar și la salată cu castraveți, roșii, brânză, mozzarella sau poate cu carne și puneți o lingură generoasă de pesto, amestecați totul, iar masa este gata. Vrem să facem niște paste pe bază de legume, dar și brânză. În pesto există parmezan, așa că nu ne mai trebuie parmezan. Am aici o bucată de mozzarella, ca totul să iasă cât mai plăcut. Tăiem jumătate din ardei, o jumătate de ceapă. Usturoiul niciodată nu este prea mult, așa că chiar voi pune o căpățână întreaga. Am spălat aici și niște spanac. Tăiem ceapa cât putem noi de fin, tăiem și jumătate din ardei, dar înainte de asta, îl desfacem de sâmburi și îl tăiem tot așa cât putem noi de fin. Tăiem și usturoiul, ele oricum vor fi blenduite la sfârșit. Toate ingredientele sunt pregătite și urmează să ne apucăm de gătit.”, a spus Gabriela Cristea.
Cum pregătește vedeta TV sosul pentru rețetă
Când pastele sunt gata, aceasta pregătește și sosul, amestecând legumele călite cu pesto și mozzarella, după care blenduiește totul pentru un sos fin. Ulterior, amestecă sosul cu pastele în tigaie pentru încă două minute, iar preparatul este gata. “ Am pus apă la fiert pentru paste și încingem o tigaie. Punem și câteva picături de ulei.