Pastele fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate, preparate exact pe gustul vostru.
Rețetă de Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate, absolut delicioase, în doar 8 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate este de 20 de minute
Timp de preparare – 20 de minute
Timp total – 40 de minute
Re ț eta de Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate este pentru 4 persoane
Ingrediente – Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate
- 500 de grame paste fusilli
- 2 linguri de unt sau ulei de măsline
- 4 căței de usturoi mici, mărunțiți
- O jumătate de cană de roșii uscate, tăiate în bucăți mici
- 2 căni de spanac proaspăt sau congelat, tocat
- 1 cană de smântână lichidă
- o jumătate de cană de parmezan ras
- sare și piper după gust
- opțional: un sfert de cană de vin alb
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Chec Marble cu cacao. Are o textură pufoasă și o aromă bogată!
Mod de preparare - Paste fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate
Pasul 1. Puneți o oală cu apă să fiarbă și adăugați 500 de grame de paste fusilli, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea. Continuați să fierbeți pasta timp de aproximativ 8-10 minute sau până când este al dente.
Pasul 2. Într-o tigaie mare, adăugați 2 linguri de unt sau 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare. Adăugați 4 căței de usturoi și gătiți timp de 1-2 minute sau până când este auriu.
Pasul 3. Adăugați o jumătate de cană de roșii uscate, tăiate in bucăți mici și amestecați bine. Dacă doriți să adăugați n sfert de cană de vin alb, acum este momentul să-l adăugați și să îl lăsați să fiarbă timp de 2-3 minute sau până când se evaporă majoritatea lichidului.
Pasul 4. Adăugați 2 căni de spanac proaspăt sau congelat, tocat și amestecați până când se micșorează și se înmoaie, timp de aproximativ 3-5 minute.
Pasul 5. Încorporați o cană de smântâna lichidă și o jumătate de cană de parmezan ras în tigaie și amestecați până când se încorporează bine.
Pasul 6. Adăugați sosul de spanac și roșii uscate peste paste și amestecați bine pentru a acoperi pastele în totalitate.
Pasul 7. Aromați cu sare și piper, după gust și serviți imediat.
Pasul 8. Aceasta este o rețetă delicioasă și ușor de preparat, perfectă pentru cineva care caută să își satisfacă pofta de paste cu un sos cremos, dar sănătos și bogat în legume.
Pastele fusilli cu sos cremos de spanac și roșii uscate sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!
Citește și: Beneficiile consumului de lapte. Poate ajuta la menținerea sațietății și la controlul poftei de mâncare