“Patria mea esti tu” revine in casele telespectatorilor

patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,
patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,

De astazi astazi, de la 22:00, serialul turcesc “Patria mea esti tu” revine in casele telespectatorilor, cu noi episoade Neinfricatul Cevdet, interpretat de Halit Ergenc, face totul pentru tara sa!

Fascinanta si tulburatoarea productie turceasca “Patria mea esti tu!” continua, din aceasta seara, cu episoade noi, pline de suspans, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Reamintim ca actiunea productiei se desfasoara in timpul Razboiului de Independenta al Turciei, Halit Ergenc interpretand un erou national al Turciei, pion important in conflictul dintre Turcia si Grecia, si unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Citeste si: Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,
patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,

Ii regasim pe Cevdet (Halit Ergenc), infiltrat in armata greceasca, si Azize (Berguzar Korel), continuand lupta pentru libertate si familie. Dupa abolirea sultanatului si numirea presedintelui Mustafa Kemal, lucrurile par sa se mai linisteasca in tabara turca. In acelasi timp, poporul grec pregateste noi asalturi impotriva turcilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La aflarea vestii ca generalul Cevdet este un tradator, si ca s-ar fi infiltrat in armata greaca pentru a-si ajuta patria si pe Mustafa Kemal, comandantul grec incearca sa afle adevarul. Cevdet afla ca a fost deconspirat si incearca sa mentina aparentele. El reuseste sa-l convinga pe comandantul grec ca impreuna vor invinge poporul turc, pregatind un atac coplesitor.

Citeste si: Emy Alupei, primele declarații despre relația cu Iancu Sterp! ”Noi ne-am făcut o promisiune” EXCLUSIV

patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,
patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,

Sotii Pallis, care au ajutat-o pe Azize sa-si “recupereze” fiul din orfelinat, incearca sa o  previna atunci cand reprezentanti ai institutiei il cauta pe micutul Mehmet, pentru a-l lua inapoi. Hilal si Yildiz isi dau seama ca aceasta este “mana” comandantului grec, si incearca rezolve singure aceasta situatie.

Dincolo de razboiul permanent pe care il poarta in suflet pentru tara sa, Cevdet traieste bucuria imensa de a-si revedea sotia si pe Mehmet, mezinul familiei.

patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,
patria mea esti tu, serial turcesc, kanal d,

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, un nou episod plin de tensiune si suspans, din “Patria mea esti tu!”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale.

Productia va fi difuzata in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Ce a putut să spună mama lui Iancu Sterp după ce s-a aflat că soțul ei a plecat de acasă de șase ani! ” Poate găsim un domnișor… fără obligații”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Despărțire șoc după Survivor România! Asiana Peng a renunțat la iubitul student la Medicină! EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies