Patrick Duffy din „Dallas” iubește din nou, după ce a rămas văduv

Patrick Duffy
Patrick Duffy are o nouă iubită

Îndrăgitul actor a dezvăluit cine l-a făcut să iubească din nou, la trei ani după ce și-a pierdut soția din cauza unei boli grave.

Cunoscutul actor din Dallas, Patrick Duffy, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Îndrăgitul actor iubit de milioane de români a dezvăluit că are o nouă relație.

„Sunt într-o relație incredibil de fericită”, a dezvăluit Patrick Duffy, care joacă în filmul „Once Upon a Main Street”.

Actorul în vârstă de 71 de ani este exemplul viu al celebrei vorbe, „găsești dragostea atunci când te aștepți cel mai puțin”, iar Patrick Duffy se consiferă un bărbat împlinit și foarte fericit.

Citeste si: Walter Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

„Nu m-am gândit niciodată un singur minut că se va întâmpla asta din nou. Nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta din nou”, a dezvăluit Patrick Duffy pentru People. Norocoasa este nimeni alta decât actrița Linda Purl.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Purl (@lindapurl) on

Linda Purl este o actriță și cântăreață americană, cunoscută pentru rolurile ei de Ashley Pfister în Happy Days, Sheila Munroe în filmul de groază din 1982, Visiting Hours, mama lui Pam Beesly, Helene în The Office.

Actrița are 65 de ani și a fost căsătorită de patru ori până acum, respectiv cu James Winson Adams între 2006-2011, cu Alexander Cary, între 1993-1999, cu William Broyles Jr. între 1988- 1992 și cu Desi Arnaz, între 1980-1981.

Citeste si: Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19: „Eram una dintre persoanele care nu credeau”

Linda Purl, iubita lui Patrick Duffy
Linda Purl este iubita lui Patrick Duffy[Sursa foto: Instagram]

Patrick Duffy, considerat unul dintre cei mai iubiți actori din lume în anii 80

Actorul, care a devenit cunoscut românilor datorită serialului Dallas, a fost căsătorit mai bine de patru decenii cu dansatoarea Carlyn Rosser, înainte ca aceasta să moară de cancer, în anul 2017. Ani de zile, a fost unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. O mulțime de copii au fost botezați „Bobby”, după numele personalului pe care l-a interpretat în serialul fenomen al anilor 80.

Din cauza presiunii publicului, echipa de la Dallas a decis să-i readucă în serial atât pe Patrick Duffy cât și pe Larry Hagman, moartea lor fiind, de fapt, niște visuri.

Împreună cu baletrina Carlyn, Patrick Duffy are doi copii care au început să joace încă de când erau copii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Walter Zenga, înşelat de Raluca chiar înainte de nuntă? S-a aflat cine ar fi fost amantul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies