Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”
Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

Patrick și Virginia au ajuns în camera roșie și au avut o discuție despre cele întâmplate în ultima perioadă.

Lucrurile iau mereu o întorsătură în Casa Iubirii, acolo unde cuplurile trec prin diferite situații. Este și cazul celorlalți concurenți, care nu și-au găsit încă sufletul pereche, însă sunt deranjați de anumite situații pe care le observă în casă. Patrick și Virginia au ajuns în camera roșie și au avut o discuție cu privire la cele întâmplate în ultima perioadă. Tânăra a vrut să audă sincer de la Patrick dacă este supărat cu privire la situația creată de Alexandra, însă acesta spune că nu este supărat, ci doar a fost deranjat de anumite aspecte.

Acesta consideră că gesturile pe care le-a făcut Alexandra au fost din ambiție, iar Virginia a completat exact ce a vrut tânărul să zică.

Virginia: Ești supărat, Patrick. Fii sincer!

Patrick: Nu. De ce? Cu situația cu Alexandra? Chiar crezi că sunt supărat? Sincer. Nu.

Virginia: Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?

Patrick: Da, pentru că tu când ai vrut să fii sinceră cu ceva, sunt curios cu ce ai vrut tu să fii sinceră.  Hai, că eu nu mă supăr.

Virginia: Păi da, cu asta.

Patrick: Crezi că nu sunt supărat, nu?

Virginia: Da.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Patrick consideră că Alexandra a făcut anumite gesturi din ambiție

Citește și: Rebecca și Antoni, discuție despre intențiile lui Patrick față de Virginia și Alexandra: „Patrick ori că e Virginia, ori că e Alexandra, tot se dă la cineva.”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Așa cum încă de la începutul discuției Patrick a considerat că Virginia este sinceră în multe aspecte, a întrebat-o dacă, după părerea ei, consideră că ea a ales bine, iar tânără a spus că nu.

Întrebată motivul răspunsului, aceasta a spus că ar fi trebuit să îl aleagă pe el.

Patrick: Eu nu am zis că sunt supărat. M-a deranjat faptul că mi s-a părut că a făcut-o așa într-un soi de…

Virginia: Ambiție.

Patrick: O ambiție, puțin cu atitudine din asta, în condițiile în care eu chiar am respectat-o și am lăsat spațiu să facă ce vrea.

După părerea ta, crezi că a ales bine?

Virginia: Nu.

Patrick: Ok. De ce?

Virginia: Cred că ar fi trebuit să te aleagă pe tine.

Patrick: Am înțeles.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies