Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”
Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Bogdan și Denisa au ajuns în Camera Roșie și au vrut să lămurească anumite situații.

Bogdan și Denisa din Casa Iubirii au ajuns în Camera Roșie, acolo unde tânărul a vrut să îi explice Denisei că nu poate să fie nimic mai mult între ei decât o prietenie.

Bogdan: Ce faci?

Denisa: Bine, tu?

Bogdan: Ești supărată?

Denisa: Nu sunt supărată.

Bogdan: Ei nu ești supărată. Vreau să zic că m-am luat total aiurea cu tine. Motivul pentru care am reacționat cum am reacționat a fost că eu am lămurit cu tine situația de mai multe ori și de fiecare data ți-am explicat că nu simt mai mult și mai mult decât prieteni nu putem să fim…

Denisa: Și eu am simțit mai mult, nu?

Bogdan: Pot să continui?

Denisa: Dacă vrei.

Bogdan: Nu vreau să te pun într-o lumină proastă sau să te superi pe mine în vreun fel. Am vrut doar să îți explic și să îți dai seama că între mine și tine nu poate fi nimic, să nu îți faci vreun gând. Să nu te dezamăgesc…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Denisa, supărată pe cele spuse de Bogdan. De ce s-a aprins tânăra

Citește și: Sebastian și Roberta, discuție în Camera Roșie. Ce și-au spus cei doi și de ce anume este deranjată tânăra. „Trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima.”

Bogdan
Bogdan[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Lui Sebastian nu îi pasă de soarta Robertei! Concurentul este hotărât să pună punct definitiv relației cu fosta lui iubită: „Eu nu pot să trec atât de ușor peste.”

Denisa a vrut neapărat să îl oprească pe Bogdan când a auzit cele spuse de el, deoarece ea a mărturisit că lasă alte lucruri de înțeles, cum ar fi faptul că tânăra umblă după el.

Denisa: Bogdan, oprește-te că te duci în alt film! Pe bune, serios, chiar te duci într-un alt film. Nu este în regulă.

Bogdan: Dar mă lași să îți explic?

Denisa: Dar nu e ok ce faci. Te duci în alt film și dai de gândit altceva. Ca și cum eu umblu o grămadă pe aici după tine cu florile astea și tu cumva mă refuzi pe mine că mi-ai spus tu mie..

Bogdan: Denisa!

Denisa: Nu te răsti la mine!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan: Dar nu mă răstesc la tine!

Denisa: Te duci într-un alt film și nu mi se pare ok.

Bogdan: Mie mi s-a părut că vine din partea ta…

Denisa: Sunt foarte glumeață și ți-am spus asta..

Bogdan: Dar nu mă interesează..

Denisa: Eu am zis că dacă nu o să vină băiat nou în casă, pa, eu plec.  

Denisa și Bogdan
Denisa și Bogdan[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți: „Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies