Sebastian și Roberta, discuție în Camera Roșie. Ce și-au spus cei doi și de ce anume este deranjată tânăra. „Trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima.”

Sebastian și Roberta, discuție în Camera Roșie. Ce și-au spus cei doi și de ce anume este deranjată tânăra. „Trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima.”
Sebastian și Roberta, discuție în Camera Roșie. Ce și-au spus cei doi și de ce anume este deranjată tânăra. „Trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima.”

Sebastian și Roberta au ajuns în Camera Roșie și și-au spus lucrurile pe care le-au acumulat până acum.

Sebastian și Roberta nu au fost într-o situație tocmai fericită până acum, astfel că între cei doi au apărut numeroase discuții și lucruri care pe tânără au deranjat-o. Ajunși în Camera Roșie, aceștia au discutat anumite aspecte care pe blondă o deranjează, mai ales faptul că Sebastian petrece timp cu alte fete.

Sebastian: Te-a deranjat că am venit atunci în casă?

Roberta: Nu..

Sebastian: De ce minți?

Roberta: Ți-am zis că mă deranjează că faci chestii cu Julia..

Sebastian: Dacă stau cu ea, Roberta, asta nu înseamnă că eu caut materiale cu ea.

Roberta: Mi se pare urât ce faci, atât.

Sebastian: Ți se pare urât? Tu vezi treburile astea urât, eu nu văd urât. În afară că am râs și am socializat cu ele nu am făcut absolut nimic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roberta: Dar eu nu ți-am spus să nu vorbești, mi se pare urât pur și simplu și ai dat-o cu „Alexandra, avem teatru, facem teatru.”

Și mi-ai spus că o țin eu pe Alexandra să nu vorbească cu tine. Nu e aici totul despre tine. Dacă ea nu vrea să vorbească cu tine...

Sebastian: Ai dat-o în Gală: „Alexandra, ai grijă, nu te lăsa dusă de val...”

Roberta mărturisește că ar fi trebuit să se mai gândească cu privire la relație

Citește și: Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți: „Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gagea se gândește la ipoteza că el și Alexandra ar fi mai fericiți pe drumuri separate: „Să vedem dacă mai merită să luptăm unul pentru celălalt. Poate o să fim mai fericiți unul fără celălalt.”

Tânăra a încercat să îi explice lui Sebastian de ce a ținut să o avertizeze pe Alexandra cu privire la el și a recunoscut că ar fi trebuit să se mai gândească înainte să fie într-o relație, chiar dacă toată atenția ei a fost spre tânăr.

Roberta: Și am explicat astăzi pe conexiune că eu nu sunt bine acum pentru că nu m-am gândit pe moment, că trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima, la asta m-am referit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sebastian: Aha, deci tot tu trebuia să mă cunoști mai mult și tot tu să nu te arunci din prima. Dar cu ce ți se pare că te-ai aruncat?

Roberta: Din prima zi de când am intrat în casă eu am zis că pe el îl vreau..

Sebastian: De când ai intrat în casă....

Toată atenția mea a fost, până acum două zile, doar asupra ta.

Roberta: Și la mine nu? Cum a fost? Nu a fost la fel? Da sau nu?

Sebastian: Ba da, a fost.

Sebastian
Sebastian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gagea se gândește la ipoteza că el și Alexandra ar fi mai fericiți pe drumuri separate: „Să vedem dacă mai merită să luptăm unul pentru celălalt. Poate o să fim mai fericiți unul fără celălalt.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies