Patru zodii de femei care vor imbatrani cel mai frumos. Viata le-a dat din toate

Patru zodii de femei care vor imbatrani cel mai frumos. Viata le-a dat din toate
Patru zodii de femei care vor imbatrani cel mai frumos. Viata le-a dat din toate

Tuturor ne e teamă într-o oarecare măsură de bătrâneţe. Nu cruţă pe nimeni, ştim foarte bine asta, aşa că de ce să nu îmbătrânim frumos? Există patru semne din zodiac care vor ajunge să trăiască ultimii ani din viaţă cu demnitate, înţelepciune, cinste şi chiar veselie.

Berbec

Pe cât de agitat şi încăpăţânat este Berbecul în tinereţe, pe atât de blând va ajunge la bătrâneţe. Femeia Berbec, în special, este nehotărâtă, rebelă în perioada de început a vieţii, însă se va transforma într-o bătrânică jovială, calmă, pusă pe şotii, care va face orice pentru a-şi bucura nepoţii. Senectutea vine cu o serie de avantaje pentru această zodie, pentru că nu va deveni doar mai înţeleaptă, ci şi mai dornică de a face cât mai multe lucruri: va pleca în croaziere în jurul lumii, îşi va ajuta copiii cât de mult va putea şi va avea

o viaţă liniştită alături de partener.

Rac

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeaşi dezinvoltură anii bătrâneţii, aşa cum a făcut-o şi în tinereţe. După vârsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanţa unei diete sănătoase şi a sportului. Va renunţa la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunţa la carne.

La bătrâneţe, femeile Rac devin foarte organizate şi ajung să nu-şi arate vârsta din buletin. Va stârni invidia prietenelor de aceeaşi vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are ea, de fapt, în buletin.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies