Paul de la „Puterea Dragostei” face nuntă: „Devii nevasta mea și viitoare mămică”

Paul și Masha
Paul și Masha se iubesc mult

Paul de la „Puterea Dragostei” este foarte fericit alături de iubita lui, Masha. Aceștia urmează să se căsătorească, ba chiar să devină și părinți.

Paul de la „Puterea Dragostei” este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Misha. Cei doi s-au mutat împreună și sunt nerăbdători să își înmulțească familia. De asemenea, urmează ca Masha și Paul să-și unească destinele și să trăiască o poveste de dragoste pentru eternitate.

Paul și Masha sunt împreună de un an, iar între ei sentimentele s-au dezvoltat foarte frumos. Se vede cu ochiul liber că cei doi se iubesc necondiționat.

Paul, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” este în culmile bucuriei deoarece va deveni tătic pentru prima dată în viața lui. 

Citeste si: Paul a părăsit competiția Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul concurent

Paul de la „Puterea Dragostei” se căsătorește cu iubita lui

Mai e puțin și devii nevasta mea și viitoare mămică!”  este mesajul pe care Paul l-a scris alături de o fotografie cu iubita lui, Masha. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deși Paul și-a încercat norocul cu Adriana și cu Mariana în casa „Puterea Dragostei”, n-a fost să fie cu niciuna. După ce acesta a părăsit competiția, și-a găsit iubirea vieții lui, pe Masha.

Cuplul este de nedespărțit și pregătit să pornească în aventura iubirii eterne. Paul și Masha se vor căsători în scurt timp, iar copilul de care vor avea parte le va aduce doar bucurie și lumină în fiecare clipă din viețile lor de soți și

părinți.

Paul de la „Puterea Dragostei”, pregătit să devină tătic

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei, în culmea fericirii! Va deveni tătic pentru prima oară

În clipa în care Paul a spus că va deveni tătic, a scris și un mesaj plin de emoție pentru iubita și viitoarea lui soție, în care s-a arătat profund recunoscător pentru toate sacrificiile și lucrurile pe care Masha le face pentru el și pentru relația lor.

Și astăzi am început cea de-a doua a pagină împreună ♥️ Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru că îmi dăruiești un copilaș ❤️❤️❤️ Îți mulțumesc că te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece ❤️ O să devin tată și tu o sa devii o mamă cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternică, diplomată și un suflet cu o inimă foarte mare 😍 Te iubesc”, a fost mesajul scris de Paul pe Instagram.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies