Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei. “Am decis să mă retrag o vreme…”

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei. “Am decis să mă retrag o vreme…”
Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei

Paula Seling a făcut noi declarații despre cel mai dificil moment al carierei sale de artist. Iată ce mărturisiri a făcut cântăreața!

Paula Seling este o celebră cântăreață care a reușit de-a lungul anilor să impresioneze și să încânte oamenii prin felul de a fi și prin talentul său desăvârșit. Artista a demonstrat de fiecare dată că timbrul vocal și urechea muzicală sunt punctele ei forte, dovada stând în numeroasele piese pe care admiratorii le apreciază din toate colțurile țării, chiar și de peste hotare.

Paula Seling, despre greutățile prin care un artist trece

Drumul către succes nu a fost ușor pentru nimeni, însă Paula a învățat pe propria piele că faima vine cu anumite greutăți. Ea a făcut mărturisiri despre greutățile din lumea artistică în cadrul unui interviu avut la scurt timp după ce s-a aflat că ea și soțul ei au divorțat în secret. Deși în urmă cu ceva timp a ales să ia o pauză de la cariera muzicală, dorul de muzică a readus-o din nou pe scenă.

Citeste si: „S-a întâmplat în urmă cu un an și jumătate.” Cristina Joia a divorțat în secret

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Paula Seling a oferit prima reacție în urma divorțului de Radu Bucura

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

,,Cel mai greu moment a fost atunci când am descoperit că lumea artistică este foarte dură, că există tabloide și fake news-uri și că ajungi să nu mai poți să îți protejezi viața privată pentru că, în viziunea unora, persoanele publice nu își mai aparțin. Am decis să mă retrag o vreme, să îmi văd de studii. Dorul de muzică, de scenă, m-a făcut să revin după o muncă intensă cu mine însămi în urma căreia am învățat să nu mă mai atingă răutatea”, a declarat vedeta pentru Viva.ro.
Deși Paula Seling este o fire timidă, atunci când urcă pe scenă este un artist de excepție, care cântă din suflet și care știe întotdeauna să transmită multe emoții prin cântecele sale. În fiecare piesă scrisă sau interpretată a pus o parte din ea, publicul reușind să simtă acest lucru ori de câte ori o aude. Mai mult decât atât, artista a declarat că are o sensibilitate aparte pentru oamenii care sunt în suferință, și față de care nu va putea rămâne indiferentă. Pe lângă pasiunea pentru muzică, cântăreața iubește viața și, de asemenea, pe toți oamenii pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor.

Citeste si: Paula Seling, despre momentele tensionate prin care a trecut. „Munca de peste 11 ani părea pierdută”

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Divorţul momentului! Paula Seling a divorţat după 17 ani de căsnicie! Managerul artistei: „Da, este adevărat”

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cred că tot ceea ce au nevoie să știe se află prin cântecele pe care le-am scris de-a lungul timpului. „Sunt doar o fată cu un pian, „Vreau să mă întorc acasă, „Nu privi în jos, „Promit, „Ridică-te, „Tu nu vezi șamd… În toate piesele scrise am pus câte un strop din mine și din felul meu de a fi. Se simte, probabil, dorința de a trăi prin muzică, de a dărui prin versuri și prin energia muzicii pe care o cânt, se simt implicarea și trăirea. În rest, sunt o fată care s-a tratat de timiditate prin scenă, ambițioasă, poate încăpățânată uneori. Iubesc viața și oamenii și îmi doresc să fac bine cât mai mult. De aceea, nu rămân indiferentă la suferință și fac tot posibilul să ajut când pot”, a declarat Paula Seling.

Citeste si: Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!

Paula Seling, mărturisiri sincere după divorțul de soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei. „Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Paula Seling, despre momentele tensionate prin care a trecut. „Munca de peste 11 ani părea pierdută”

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies