„Au fost multe încercări”. Pavel Bartoș, declarații despre căsnicia sa cu Anca Bartoș

„Au fost multe încercări”.  Pavel Bartoș, declarații despre căsnicia sa cu Anca Bartoș
„Au fost multe încercări”. Pavel Bartoș, declarații despre căsnicia sa cu Anca Bartoș

Pavel Bartoș se bucură de o familie numeroasă și frumoasă, alături de Anca Bartoș. Cei doi au împreună trei copii. Anca și Pavel sunt căsătoriți de 19 ani și au fost colegi pe platourile de filmare. Cu toate că omul de televiziune nu oferă prea multe detalii despre viața lui personală, Bartoș a ales să vorbească despre viața de cuplu, pe care o trăiește alături de soția lui.

Mai mult, actorul a mărturisit ce sfaturi are, pentru aceia care își doresc o relație sănătoasă și de durată, alături de persoana iubtă.

„La greu au fost foarte multe încercări”.  Pavel și Anca Bartoș, momente dificile în relație

pavel bartos familie
Ce se întâmplă în viața de familie a lui Pavel Bartoș[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu mai rezist”. Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au amânat din nou nunta

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți oameni de televziune din România. Cu toate că apare atât de des în lumina reflectoarelor, prezentatorul TV nu își expune prea des familia. În cadrul unui interviu, Pavel a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește de aproape 20 de ani, cu Anca. Pentru Bartoș, pasiunea reprezintă un element vital într-o relație. De asemenea, actorul a mărturisit că în momentele de cumpănă, realizezi cine îți este aproape și cine nu.

Actorul a fost foarte sincer și a declarat că există și situații în care relația dintre el și Anca, nu este atât de bună.

, ,Pasiunea este de bază. De fapt, pasiunea este începutul tuturor lucrurilor, dar după aceea este foarte importantă comunicarea, cum devenim noi prieteni. Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră.

Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată”, a explicat Pavel Bartoș.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ca relația să fie sănătoasă…” Ce sfaturi a oferit Pavel Bartoș

pavel bartos
Pavel Bartoș[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Statul oferă 500 de lei pentru elevi. Aceștia își vor putea achiziționa rechizite și haine

Pavel Bartoș a povestit că o consideră pe Anca prietena lui, iar acest aspect este foarte important. Mai mult, actorul este de părere că fiecare partener din cuplu trebuie să aibă grupul său diferit de prieteni, pentru ca relația să fie una sănătoasă.

„Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare ’’, a declarat Pavel Bartoș.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anca Bartoș este studentă la medicină

pavel bartos si sotia
Pavel și Anca Bartoș[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă ANCA BARTOȘ, soția lui Pavel Bartoș. „Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național"

De ceva timp, Anca s-a retras din lumea actoriei și a televiziunii, pentru a își dedica mai mult timp, celor trei copii. Soția lui Pavel nu a fost de acord ca fetițele să crească alături de bone.

În prezent, Anca Bartoș este studentă în anul IV la medicină și a descoperit că o pasionează acest domeniu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies