„Pe tata l-am considerat vinovat pentru divorțul pe care l-am trăit la 8 ani!” Cristian Mitrea, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților săi

„Pe tata l-am considerat vinovat pentru divorțul pe care l-am trăit la 8 ani!” Cristian Mitrea, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților săi
„Pe tata l-am considerat vinovat pentru divorțul pe care l-am trăit la 8 ani!” Cristian Mitrea, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților săi

Cristian Mitrea a vorbit acum mai mult timp, despre cum l-a afectat divorțul părinților săi.

Cristian Mitrea este un luptător de MMA, care a ajuns cunoscut în perioada când forma un cuplu cu Andreea Mantea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă, au decis să meargă pe drumuri separate înainte ca bruneta să afle că este însărcinată. Ulterior, Andreea Mantea și Cristian Mitrea au încercat să repare legătura dintre ei de dragul lui David, însă lucrurile nu au mai funcționat.

Acum, vedeta Kanal D este cea care se ocupă singură de creșterea și educația lui David, nemaipăstrând legătura cu tatăl băiețelului său.

Invitat în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Cristi Mitrea a vorbit despre relația deficitară pe care a avut-o la rândul său cu tatăl lui și despre cât de mult l-a afectat divorțul părinților.

Cristian Mitrea și-a condamnat tatăl pentru divorțul părinților

Citește și: Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare! Puștiul a fost agresat la școală: „Vorbim de lucruri mult mai grave”

Cristian Mitrea și-a condamnat tatăl pentru divorțul părinților
Cristian Mitrea și tatăl său [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Părinții lui Cristian Mitrea au divorțat când luptătorul avea vârsta de doar 8 ani, iar acel eveniment a reprezentat o traumă pentru sportiv, care a încercat timp de mulți ani să reia legătura cu tatăl său, pe care l-a învinovățit în acel moment.

Pe tata l-am considerat cel mai vinovat de toată nebunia asta ce a însemnat divorț, pe care l-am trăit eu la vârsta de 8 ani.

Au divorțat în 1990, eu aveam 8 ani, fratele meu 9 ani. Atunci l-am considerat vinovat pentru că neavând discernământul pe care îl am acum sau informațiile pe care le am acum sau să am informația să o pună în balanță, mi-a rămas impregnat așa simplul fapt că el a plecat și mama a rămas. Noi am trăit cu mama. Probabil simplul fapt că am rămas doar cu ea, l-am acuzat pe el.
Mi-a trebuit mult să îl iert. Eu lucrez cu tata de la 16 ani. Probabil tot din nevoia că toată viața mea, conștient sau inconștient, eu toată viața l-am căutat pe tata. Pentru că nu l-am avut, am vrut să fiu lângă el.
”, a declarat Cristian Mitrea in anul 2021, pentru aceeași sursa.

Cristian Mitrea, despre joburile pe care le-a avut

 Cristian Mitrea, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților săi
Cristian Mitrea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristian Mitrea a mai mărturisit că muncește de la vârsta de 16 ani, având numeroase joburi în domenii diferite.

Am trecut prin toate. Am fost de la spălător pe jos la ucenic. Am fost distribuitor de piese, am lucrat la recepție. Am făcut de toate. Muncesc de la 16 ani și nu numai în domeniul ăsta .”, a povestit sportivul.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Ce-am putut îndura! Acele dureri groaznice.” Cătălin Crișan, chinuri groaznice pe patul de spital! Artistul a fost supus unei operații extrem de dificile. Care este starea sa de sănătate acum?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies