Pe tine cine te iubeste? Singurătatea nu înseamnă lipsa iubirii

Pe tine cine te iubeste? Singurătatea nu înseamnă lipsa iubirii
Pe tine cine te iubeste? Singurătatea nu înseamnă lipsa iubirii

Toate studiile şi cercetările ne îndeamnă să nu ne izolăm, să ne întreţinem cercul social, să avem relaţii de cuplu, pentru o viaţă mai fericită şi împlinită. Dar singurătatea poate lua diferite forme, iar singurul mod de a nu deveni un sentiment copleşitor este iubirea. De sine.

Singurătatea nu mai este un stigmat când vine vorba despre relaţiile de cuplu. La nivel modial sunt mai mulţi oameni singuri decât cuplaţi, iar vieţile lor nu sunt lipsite de iubire, activitate, entuziasm sau interese.

Din contră, oamenii singuri, care ştiu să profite de această „condiţie” se pot simţi mult mai împliniţi decât cei care, fie din cauza unor credinţe greşite sau a unor convenţii sociale greşit moralizatoare, rămân în relaţii nefericite.

Singurătatea înseamnă iubire de sine, în primul rând.

Oare nu am simţit niciodată sentimentul acesta de singurătate? Ba da, chiar de multe ori. Iar atunci când l-am simţit, care erau condiţiile noastre de viaţă? Eram cuplaţi? Eram singles?

Singurătatea nu are legătură cu un altul, ci numai cu tine. La fel cum fericirea personală nu este responsabilitatea altuia, aşa şi cu sentimentul acesta de singurătate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce nu vrei sa auzi niciodata in functie de zodia in care te-ai nascut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies