„Pe vremea aceea să crești un copil de culoare în România era foarte greu! Mama este o leoaică. S-a luptat cu toată lumea pentru mine.” Laurette, mărturisiri emoționante despre părinții săi!

„Pe vremea aceea să crești un copil de culoare în România era foarte greu! Mama este o leoaică. S-a luptat cu toată lumea pentru mine.” Laurette, mărturisiri emoționante despre părinții săi!
„Pe vremea aceea să crești un copil de culoare în România era foarte greu! Mama este o leoaică. S-a luptat cu toată lumea pentru mine.” Laurette, mărturisiri emoționante despre părinții săi!

Laurette a vorbit despre relația specială pe care o are cu mama sa și motivul pentru care a crescut fără tată.

Laurette este o prezență cunoscută în showbizul românesc, care s-a făcut remarcată de pe vremea când era asistentă. Cu toate acestea, debutul său în televiziune a fost asociat cu o serie de scandaluri în care a fost implicată. Acum, însă, bruneta a luat o pauză de la aparițiile controversate de la TV și a păstrat cât de mult se poate discreția, ajungând chiar să se mute din țară.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, cât și pe canalul de YouTube, theXclusive, bruneta și-a deschis sufletul și a oferit detalii neștiute din viața sa.

Laurette, despre sacrificiile pe care le-a făcut mama sa

Citește și: „Nu l-am văzut nici măcar într-o fotografie pe tata. Nu mi-am imaginat că și fetița mea, la rândul ei, va crește fără tată.” Fiica lui Laurette, urmărită de trauma mamei sale și de lipsa tatălui

Laurette, mărturisiri emoționante despre părinții săi!
Laurette[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Laurette. „Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris!”

Laurette s-a născut în data de 28 decembrie 1983 la Brăila, dintr-o mamă româncă și un tată din Benin, Africa. Părinții fostului model s-au cunoscut în momentul în care tatăl său a venit în România cu o bursă de studii, s-au îndrăgostit și au adus-o pe lume pe Laurette. Cu toate acestea, faptul

că fost asistentă era de culoare a reprezentat o provocare imensă atât pentru ea, cât și pentru mama sa, care a fost nevoită să suporte toate nedreptățile acelei perioade.

O mama pentru mine este ceva sfânt. Pentru mine mama este o leoaică, care s-a luptat cu toată lumea, împotriva tuturor, pentru mine. Pe vremea aceea să crești un copil de culoare în România era foarte greu.

Acum oamenii s-au mai schimbat. Vremurile s-au mai schimbat, dar atunci pentru ea a fost foarte greu. Ea a trecut prin niște întâmplări foarte dureroase, a avut o viață foarte grea. ”, a povestit Laurette.

Tatăl lui Laurette, nevoit să își părăsească familia

Laurette, mărturisiri emoționante despre părinții săi!
Laurette[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din păcate, tatăl vedetei a fost nevoit să plece din România după ce și-a terminat studiile și să se întoarcă în țara natală. Atunci, bărbatul și-a lăsat în urmă fiica și soția, iar bruneta a crescut fără tată.

Tatăl meu a fost forțat de regimul comunist să părăsească țara în momentul în care termină studiile. De aceea, tatăl meu intenționat a mai repetat un an.

Intenționat a vrut să rămână repetent, să repete un an, ca să poată să ia pe mama acolo cu el. Din câte știu eu, documentele ieșeau foarte greu în perioada aceea a regimului comunist și mama nu a putut pleca. Acolo s-a rupt povestea lor de dragoste. Tata a trebuit să părăsească România, iar mama a rămas aici în țară cu mine .”, a mai spus Laurette.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Mă operez.” Laura Lavric, pregătită să ajungă pe masa de operație! Cu ce probleme de sănătate se confruntă interpreta de muzică populară?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies