Cine este Laurette. „Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris!”

cine este laurette
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc

Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Însă știați că aceasta își dorește să se mute în Franța?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Laurette, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care a fost momentul în care era pe cale să-și piardă viața, dar și care este motivul pentru care îți dorește să se mute definitiv în Franța.

 

Ce vârstă are Laurette

Laurette, pe numele său întreg, Laurette Atindehou Innocencia, s-a născut pe data de 28 decembrie, în Brăila.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 39 de ani.

laurette studii
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

 

Laurette a fost la un pas de a-și pierde viața în copilărie

În ciuda faptului că în prezent, Laurette are o viață frumoasă, se pare că o amintire nu îi dă pace. Într-o zi din copilăria sa, mai exact când avea vârsta de 7 ani, aceasta a fost la un pas de a-și pierde viața.

Întâmplarea a avut loc în timp ce se afla într-o excursie cu familia, moment în care a căzut în apele unui lac. Cu toate acestea, Laurette a avut noroc cu vărul său, cel care a și scos-o la suprafață.

Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă.

Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă “, a declarat Laurette cu ceva timp în urmă.

laurette varsta
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Laurette

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Laurette  este absolventă a Facultăţii de Drept, din Galaţi, în ciuda faptului că nu a profesat niciodată în domeniu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

laurette copil
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Crina Abrudan. „Lumea are impresia că mă înfometez”

 

Cine este Laurette

Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.

Aceasta a devenit cunoscută cu mai bine de 10 ani în urmă, atunci când era asistentă TV. De atunci și până în prezent, cariera lui Laurette a evoluat, iar aceasta a intrat și în domeniul muzicii, atunci când a scos o piesă denumită „African Queen”, alături de un renumit rapper din Londra, KC Pozzy.

Aceasta și-a mai făcut apariția și prin nenumărate emisiuni TV, atunci când a participat ca și concurentă și a luat parte la provocări fel de fel.

Astfel, odată cu trecerea timpului,  Laurette a ajuns să dețină mai multe contractele de imagine, pentru rețeaua de socializare Instagram, televiziune şi nu numai, iar în plus, aceasta are și propria sa afacere, mai exact un salon de masaj, reușind să își urmeze și o altă carieră, cea de model, urcând pe podiumul de prezentare de modă de nenumărate ori, de-a lungul timpului.

laurette iubit
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

 

Laurette este mama unei fetițe

În ciuda debutului său destul de controversat în lumea televiziunii,  Laurette se mândrește întotdeauna cu faptul că este mamă. Aceasta are o fetiţă pe nume Serena Louise Maria. Cu toate acestea, se pare că relația dintre ea și tatăl fetiței sale, Mihai Ștefan, căci despre acesta este vorba, nu a mers așa cum se așteptau.

Cei doi s-au despărțit cu mult timp în urmă din cauza neînțelegerilor, iar imediat după despărțire, a existat o luptă continuă pentru custodia fiicei lor. Deși Mihai Ștefan a dorit să existe custodie comună și chiar ar fi intentat acest proces, apele s-au mai liniștit, iar cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere.

M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului ,   a declarat aceasta.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

laurette declaratii
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

 

Laurette vrea să rămână definitiv în Franța

Se pare că Laurette s-a mutat în Franța, încă din perioada în care se afla într-o relație cu fotbalistul Magaye Gueye. Cu toate acestea, relația nu a mers așa cum își doreau, ceea ce a dus la o despărțire, chiar spre finalul anului 2022. De atunci, Laurette a decis să rămână la Paris, pentru a-şi construi un viitor alături de fiica sa.

Cu toate acestea, înainte ca decizia să fie definitivă,  Laurette se va mai întoarce în țară, pentru a lucra la proiectele de televiziune din care face parte. Pe de altă parte, aceasta a declarat că deține deja un apartament în Paris, iar fiica sa este înscrisă la școală și este chiar foarte fericită.

Momentan locuiesc în Franța, însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea ”, a povestit vedeta.

Ba chiar mai mult, frumoasa vedetă are mari planuri de viitor, în Franța, și în ceea ce privește cariera sa. Aceasta își dorește să urmeze cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală.

Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România, urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris ”, a adăugat Laurette.

laurette relatie
Laurette este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Florin Zamfirescu. „Daciana este șansa și norocul vieții mele!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies