Pensiile: "Sunt creșteri spectaculoase! De luni pana pe 15 aprilie vor avea banii acasa". Anunțul ministrului Muncii

Pensiile:
Pensiile: "Sunt creșteri spectaculoase! De luni pana pe 15 aprilie vor avea banii acasa". Anunțul ministrului Muncii

Ministrul Muncii a făcut anunțul aplaudat de toți pensionarii, cu privire la creșterile așteptate pentru luna aprilie.

Marius Budăi a vorbit la Antena 3 despre pensiile recalculate, susținând că pensionarii trebuie să se aștepte la creșteri spectaculoase.

”Începând de luni facem plata aferentă lunii aprilie, până pe 15 aprilie toți pensionarii vor avea banii acasă, indiferent de forma de plată. Într-adevăr, sunt creșteri spectaculoase pentru cei din grupele I și II de muncă, cărora ni li s-a acordat punctaj.

Citeste si: Românii vor avea O NOUA ZI DE SARBATOARE NATIONALA! Deputații au decis

Citeste si: Vești bune pentru bugetari! Ministrul Turismului, declarații de ultimă oră despre voucherele de vacanță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sunt peste 33.000 de decizii deja expediate, majoritatea din ele sunt deja și puse în plată. Suntem în dinamica pe care mi-am dorit-o, de aceea le mulțumesc colegilor de la Casele de pensii.

S-a lucrat 24 din 24, iată că acum suntem în postura să dăm vești foarte bune acestei categorii de pensionari. Acea majorare de la 1 septembrie, în ciuda declarațiilor panicoase a colegilor din Opoziție, banii sunt prinși în buget” a anunțat ministrul Muncii.

Citeste si: Bombă! El a recunoscut că e gay, când soția a dat peste filmările șocante. Două vieți distruse

Citeste si: S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!

sursa: capital.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

S-au cunoscut într-un bordel, s-au căsătorit și erau fericiți până când totul s-a aflat! Un instalator a intrat în casa lor și a descoperit nenorocirea - Ce îi făcuse soțul femeii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies