Chef Joseph Hadad este foarte activ în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi rețetele celor mai gustoase și apreciate preparate. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de supă cremă de broccoli pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de supă cremă de broccoli a lui chef Joseph Hadad
Ingrediente pentru supă:
- 400g de broccoli, tăiat în buchețele;
- 1/2 zuchinni (sau dovlecel);
- un cartof, tăiat cubulețe;
- o ceapă albă, tăiată în patru;
- 2 fire de ceapă verde (utilizați atât partea albă cât și o parte din cea verde);
- 3 căței de usturoi;
- 70g spanac;
- 5 linguri de ulei de măsline;
- sare și piper după gust.
Ingrediente pentru servire:
- un cățel de usturoi, pisat;
- frunzele de la un fir de ceapă verde, tocate fin;
- 150g brânză de capră, la temperatura camerei;
- 3 felii de pâine prăjite.
Mod de preparare:
Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
Procesul de preparare al rețetei este unul extrem de simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios!Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
„ 1. Într-o oală, adăugați buchețelele de broccoli, ceapa albă, spanacul, cartoful și firele de ceapă verde.
2. Turnați 1.5 litri de apă peste legume, asezonați cu sare și piper. Fierbeți până când toate legumele sunt foarte moi (dacă pregătiți pentru copii, folosiți foarte puțin piper).
3. Între timp, într-un bol, amestecați brânza de capră, usturoiul și frunzele de ceapă verde (omiteți usturoiul dacă serviți copiilor).
4. Prăjiți feliile de pâine și tăiați-le în formă pătrată. Ungeți-le cu amestecul de brânză de capră.
5. Transferați legumele fierte în blender, adăugați supa și mixați până devine un piure (puteți folosi și un blender de mână).
6. Turnați supa într-o farfurie adâncă sau bol, așezați toast-urile cu brânză de capră pe margine și stropiți cu ulei de măsline. Pentru un plus de aromă, puteți adăuga un strop de lămâie și puțin pătrunjel sau coriandru tocat pentru decor. Poftă bună! ”,