„Serviți cu topping de fructe și înghețată de vanilie sau fructe de pădure!” Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad

„Serviți cu topping de fructe și înghețată de vanilie sau fructe de pădure!” Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad
„Serviți cu topping de fructe și înghețată de vanilie sau fructe de pădure!” Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad

Află din rândurile următoare care este rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad.

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, care adesea împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online cele mai gustoase rețete. De data aceasta, îndrăgitul bucătar a pregătit un desert de-a dreptul delicios: lava cake.

Chef Joseph Hadad a filmat întreg procesul și a postat pe pagina sa de Instagram rețeta. 

Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad

Citește și: „Tăiați coada, aripioarele și dorsala peștelui, apoi încrestați-l adânc pe o parte.” Rețeta de șalău de Dunăre la cuptor a lui chef Joseph Hadad! Cum prepară cunoscutul bucătar un pește delicios?

Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad
Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad[Sursa foto: freepik]

Citește și: “Puneți ciupercile feliate. Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!

Ingrediente:

  • 220 g de ciocolată neagră 62%;
  • 220 g de unt 82% nesărat (la temperatura camerei);
  • 6 ouă;
  • 125 g de zahăr alb;
  • 220 g de făină albă;
  • zmeură (opțional);
  • topping de fructe (opțional);
  • înghețată de vanilie sau fructe de pădure (opțional).

Mod de preparare: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

1. Puneți ciocolata la topit cu tehnica Bain-marie, amestecând mereu. Mare atenție sa nu intre nici un pic de apa când topiți ciocolata. Când este aproape topită, adăugați untul și amestecați.

Luați de pe foc înainte ca tot untul să se fi topit și amestecați până când este topit. (Amestecul trebuie să fie cald, nu fierbinte, altfel se vor găti ouăle.)

2. Între timp puneți ouăle și zahărul într-un mixer și bateți până când se mărește în volum, devine spumă și are o consistență mai tare.

3.

Ungeți formele cu unt. Opriți mixerul și încorporați făină în spuma de ouă, apoi ciocolata. (Trebuie să scadă în volum pe parcurs ce încorporați ciocolata)

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

4. Umpleți fiecare formă cu amestecul obținut, bateți să se așeze, puneți o jumătate de zmeură în mijloc și mai bateți din nou. Puneți apoi toate formele la frigider pentru o oră.

5. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 8-9 minute. Serviți cu topping de fructe și înghețată de vanilie sau fructe de pădure. Tehnica presupune sa aduceți niște apă la fierbere într-o oală și să puneți un bol peste, unde se pun ingredientele, ciocolata în cazul nostru.

Amestecul poate fi ținut la frigider până la 48 de ore înainte coacere, trebuie scos și lăsat 10 minute la temperatura camerei înainte de a-l pune la copt. Poftă bună! ”, a scris chef Joseph Hadad pe Instagram. 

Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad
Rețeta de lava cake a lui chef Joseph Hadad[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Aluatul care a stat la rece se modelează mai ușor a doua zi.” Secretul Gabrielei Cristea pentru aluatul dospit la rece

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies