“Puneți ciupercile feliate! Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!

“Puneți ciupercile feliate! Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!
“Puneți ciupercile feliate! Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!

Chef Joseph Hadad a explicat rețeta supei cremă de ciuperci, foarte ușor de pregătit, pentru zilele ușoare.

Chef Joseph Hadad a obișnuit deja toți urmăritorii din mediul online cu rețetele sale delicioase și foarte ușor de făcut. Interacționează mereu pe rețelele de socializare și împarte cele mai ascunse secrete din bucătărie.

Chef Joseph Hadad
Chef Joseph Hadad[Sursa foto: Facebook]

Ingredientele pentru supa cremă de ciuperci

Citește și: „Chiftelele le dați prin faină și ou. Pregătiți sosul adăugând conserva de roșii.” Rețeta de chiftele cu sos a lui chef Joseph Hadad!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Se pune cocos pentru a trage zeama, cine dorește poate înlocui cu pișcot sau biscuiți rași.” Rețeta de ștrudel cu mere a lui chef Joseph Hadad!

Chef Joseph Hadad a menționat cantitățile exacte pe care le folosește pentru o supă cremă de ciuperci delicioasă, dar și de ce condimente aveți nevoie pentru ca prânzul vostru să fie unul de neuitat.

Ingrediente:

  • 300g ciuperci (puteți avea un mix din preferatul dumneavoastră)
  • 70g unt 1-2 linguri ulei de măsline
  • 2 cepe albe
  •  3 căței de usturoi
  •  praf de nucșoară
  • 80 ml vin alb sec
  • 200 ml smântână de gătit
  • 1 crenguță de busuioc (sau 3-4 frunze) 3-4 crenguțe de cimbru
  •  600 ml apă  sare si piper după gust

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum prepară chef Joseph Hadad supa cremă de ciuperci

Chef Joseph Hadad a explicat primul pas pe care îl face în realizarea supei, așa că a început cu topirea untului în ulei de măsline, peste care adaugă ceapă și condimentele după gust. Ulterior sunt adăugate ciupercile cu restul condimentelor și se gătesc timp de 10 minute. Când au trecut cele 10 minute, adăugați vinul și mai lăsați la gătit încă 15 minute.

Supele cremă au devenit preferatele multor persoane, mai ales ale celor care doresc să renunțe la anumite mese cu carne. Supa cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad este perfectă pentru toate gusturile.

“Topiți untul în uleiul de măsline. Înainte ca untul să se topească complet, adăugați ceapa tocată, cimbru, busuioc și usturoi zdrobit, amestecați și gătiți timp de 7-8 minute (ceapa trebuie să fie aurie deschisă) Puneți ciupercile feliate, cu tulpini, condimentați cu nucșoară, sare, piper și amestecați.

Gătiți timp de 10 minute, apoi turnați vinul si gătiți încă 15 minute, amestecând ocazional.  Puneți apa și aduceți-o la fierbere (puteți înlocui cu stoc de legume). Gătiți pana când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute. Scoateți crenguțele de busuioc și cimbru, apoi adăugați crema și gătiți încă 5-10 minute. Gustați și condimentați dacă este necesar. Amestecați până se omogenizează și serviți cu topping proaspăt de ciuperci. Pofta buna!”, a
scris chef Joseph Hadad.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Fierbeți până când sosul devine lipicios! Scoateți umplutura din frigider și pregătiți clătitele.” Clătitele cu sos, umplutură de brânză și afine. Rețeta lui chef Joseph Hadad!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies