Pepe, primele declarații după ce s-a aflat că ar fi ÎNȘELAT-O pe Raluca Pastramă: „Noi știm cel mai bine”

Pepe, declarații despre zvonurile de infidelittae
Ce spune Pepe despre infidelitate

Ce a dezvăluit artistul, după ce s-a spus că motivul divorțului ar fi infidelitatea. Cum se apără Pepe după aceste zvonuri.

La scurt timp după ce s-a speculat că Pepe și-ar fi înșelat soția cu o femeie sexy, artistul a decis să ia atitudine.

Artistul a făcut primele declarații despre o eventuală aventură a sa. Pepe a dezvăluit că doar el și cu Raluca Pastramă știu cel mai bine motivele care au dus la destrămarea căsniciei, după 8 ani.

În cadrul unui videoclip pe YouTube, Pepe a subliniat zilele trecute că nu există o cauză majoră care să fi dus la divorț, iar de înșelat nici nu se pune problema.

Citeste si: Ionuț Dolănescu și soția sa au fost infectați cu Covid-19: „Îmi pare rău că s-a întâmplat asta”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea.

Nu mă interesează ce apare”, a declarat artistul pentru publicația fanatik.ro.

Sursa: fanatik.ro.

 

Pepe și Raluca divorțează! De ce au ajuns la această concluzie

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Instagram]


În urmă cu două seri, Pepe a dezvăluit că împreună cu Raluca a decis să se despartă după 8 ani de căsnicie. Deși au încercat să facă lucrurile să funcționeze, se pare că cei doi nu au ajuns la un numitor comun, așa că singura soluție a fost să pună punct căsniciei.

”Vreau să va fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi.. E trist totodată, dar adevărat! Eu, alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând! Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro...

Citeste si: Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

A hotărât să pună punct relației și în momentul acesta nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Adra de când a hotărât acest lucru după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine! Chiar ne înțelegem foarte bine pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea.

Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asusmat această separare! Și vrem să ne creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri! Cel mai greu ne-a

fost să le explicăm copiilor”, a dezvăluit Pepe.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies