Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața!

Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața!
Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața!

În lume există foarte multe persoane toxice care te pot tine pe loc în viață. Petrecând timp și investind energie în acestea nu vei reuși să evoluezi

În lume există persoane toxice care te pot tine pe loc în viață. O fac subtil si nici macar nu iti dai seama cum se intampla. Petrecând timp și investind energie în acestea nu vei reuși să evoluezi pentru că de fiecare dată când vei povesti de visurile tale, iți vor tăia elanul, spunându-ți că nu le vei atinge vreodată. Cu toții suntem înconjurați de oameni care fie ne pot inspira să realizam lucruri mărețe, fie ne vor indemna să facem alegeri greșite în viață.

Aceste persoane toxice te pot ține în loc.

Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața!
Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața![Sursa foto: PixaBay]

Persoanele critice

Genul acesta de persoane se folosesc de obicei de sarcasm și observații foarte severe, urmate de complimente aparent obișnuite. Ca să pui la punct genul acesta de persoane va trebui să fii mai directă cu ele și să le răspunzi în mod similar. Persoanele critice nu sunt obișnuite să primească aceleași comentarii.

Când vor descoperi cât de sigură ești pe tine, ele se vor retrage și te vor lăsa în pace.

Persoanele care se victimizează mereu

Sunt genul de oameni care trăiesc într-o lume mult prea neagră, negativistă. Sunt tot timpul pesimiste și nemulțumite de drumul pe care îl au în viață. Se plâng de tot felul de aspecte, de genul greutăților în viață, că nu au bani să plătească chiria, că sunt nemulțumite de locul de muncă, că sunt singure, au fost părăsite etc.

Astfel de persoane trebuie înlăturate din viață ta fără regrete, nu fac altceva decât să iți aducă și tie energie negativă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Persoanele agitate

Sunt genul de oameni care creează panică în orice moment, fără niciun fel de motiv aparent. Este posibil să nu reușești să cântărești situația așa cum trebuie deoarece te atrag și pe tine involuntar în furtuna mintii lor.

Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața!
Persoane toxice care, lăsate de capul lor, iți otrăvesc viața![Sursa foto: PixaBay]

Persoanele plângăcioase

Sunt genul de oameni care mereu au ceva de zis și ceea ce spun nu este frumos. Totul este rău în viața lor, mult mai rău decât iți poți imagina. Te invidiază chiar și pentru simplul fapt că ești într-o dispoziție bună, aducând plângeri că ele nu au mai fost fericite de ani de zile. Sunt oameni care te obosesc emoțional.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Persoanele infidele

Sunt oamenii care nu văd nimic rău în a înșela. Sunt aceiași oameni care, dacă își cer scuze, nu o fac pentru că regretă, ci pentru că vor să închidă subiectul. Să ierți un asemenea om înseamnă să repeți același ciclu la nesfârșit.

Citeste si: Trasaturi care te predispun la relatii toxice

Citeste si: Cum sa iti traiesti anul 2022 fara niciun regret



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies