Personalitatea unui Scorpion, explicată

Personalitatea unui Scorpion, explicată
Personalitatea unui Scorpion, explicată

Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase cu Scorpionii

Personalitatea unui Scorpion, explicată. Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal, astfel incat sa poti sa construiesti relatii fructuoase cu Scorpionii si sa te bucuri de tot ce au mai bun de oferit.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionul este unul dintre cele mai greșit înțelese semne ale zodiacului. Datorită pasiunii și puterii sale incredibile, Scorpionul este adesea confundat cu un semn de foc.

De fapt, Scorpionul este un semn de apă care își trage puterea din tărâmul psihic, emoțional. Asemenea altor semne de apă, Rac și Pești, Scorpionul este extrem de clarvăzător și intuitiv.

Personalitatea unui Scorpion, explicată
Personalitatea unui Scorpion, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Ceea ce face ca acest semn de apă să fie unic este înțepătura sa veninoasă distinctivă. La fel ca animalul lor spiritual celest, scorpionul, Scorpionii stau la pândă și lovesc atunci când se aștepta mai puțin.

Viața este un joc de șah pentru aceste semne de apă calculatoare, care complotează în mod constant câțiva pași înainte pentru a orchestra un eventual șahmat. Asta nu înseamnă că intențiile lor sunt neapărat nefaste. Scorpionii știu pur și simplu ce vor și nu se tem să muncească din greu și să facă jocul lung pentru a obține acest lucru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Personalitatea unui Scorpion, explicată
Personalitatea unui Scorpion, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Ei nu-și arată niciodată cărțile și natura lor enigmatică este ceea ce îi face atât de seducatori și amăgitori. Scorpionul este semnul cel mai strâns asociat cu sexul: partea a corpului pe care Scorpionul o guvernează este zona genitală. Sexul nu înseamnă doar plăcere pentru acești scorpioni senzuali. De asemenea, ei tânjesc apropierea fizică, iluminarea spirituală și intimitatea emoțională pe care sexul le poate oferi.

Scorpionul este condus de Pluto, planeta care guvernează atât distrugerea, cât și transformarea. Într-o zi bună, energia Scorpion este ambițioasă și atrăgătoare. Într-o zi proastă, totuși, partea întunecată a Scorpionului este alimentată de o dorință necruțătoare de control. Scorpionii înfometați de putere trebuie să-și amintească că dacă sunt controlați de ego-urile lor, riscă să se otrăvească. Acest semn este cel mai bun atunci când acea intensitate intrinsecă este aplicată la conexiunile profunde și sufletești cu prietenii și iubiții.

Când își construiesc încrederea cu ceilalți, Scorpionii demonstrează empatie, profunzime și angajament de neegalat, care luminează chiar și cele mai întunecate părți ale psihicului magic al Scorpionului.

Citeste si: Personalitatea unui Pești, explicată

Citeste si: Personalitatea unui Gemeni, explicată



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies