Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”
Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

Mamaia Lenuța de pe TikTok a pregătit pește la cuptor, cu varză și suc de roșii.

Mamaia Lenuța este activă pe rețelele de socializare, acolo unde prezintă de fiecare dată preparate gustoase și care aduc aminte de mâncărurile copilăriei. În timp ce este filmată de nepotul ei, aceasta pregătește de fiecare dată cu multă dedicare mese delicioase pentru familie și împărtășește din secretele ei pentru ca preparatele să iasă gustoase de fiecare dată.

Ingrediente:

  • Varză
  • Ardei roșu
  • Ardei galben
  • Ardei iute
  • Suc de roșii
  • Sare
  • Ulei
  • Vin
  • Roșii
  • Pește

Cum pregătește mamaia Lenuța varza pentru preparatul gătit la cuptor

Citește și: Alimente care ajută la slăbit, conform nutriționiștilor. Ce poți consuma toamna

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Tacos cu pui și sos alb. Preparatul permite fiecărei persoane să își aleagă ingredientele preferate!

De această dată, mamaia Lenuța a pregătit un pește la cuptor, cu varză, folosindu-se de doar câteva ingrediente. A început prin a pune într-o tavă de cuptor varza călită, peste care a adăugat ardei roșu și galben. A adăugat un pic de vin, 100 ml de ulei, rondele de ardei iute și peștele deasupra. 

„Voi face varză cu pește la cuptor. Am călit un pic varza, am pus un ardei roșu, un ardei galben, amestecăm puțin sos de roșii.

Punem în tavă, cu ardei iute deasupra. Punem și ardei iute roșu. Adăugăm și un pic de vin, 100 ml de ulei și peștele deasupra. Punem și peste pește un pic de vin, apoi ulei.”, a povestit mamaia Lenuța.

Modul de preparare al peștelui

Peștele a fost gătit în ulei, sare și prăjit în mălai, iar peste bucățele de pește au fost adăugate rondele de roșii, ulei și vin.

Peste întregul preparat a fost pusă o folie de aluminiu și băgat la cuptor la 150 de grade, pentru jumătate de oră. Când preparatul a fost gata, a scos bucățile de pește pe farfurie, alături de care a adăugat varza din tavă.

  „Punem roșii deasupra peștelui. Peștele l-am gătit un pic înainte, cu sare și cu piper. Punem folia și băgăm la cuptor jumătate de oră, la 150 de grade. 

Am scos tava din cuptor, lăsăm puțin să se răcească. Acum îl punem în farfurie, cu puțină varză.”, a mai spus mamaia Lenuța.

@mamay_lenuta

🎥 Crap pe varză la cuptor, rețetă veche, urmăriți până la final! 🍲🐟🥬

♬ sunet original- Mamay Lenuța



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Paste cu chiftele de pui în sos de roșii și salată. O alegere excelentă pentru zilele de lucru sau pentru o seară relaxată acasă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies