Peștele prăjit cu cartofi natur și mazăre se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de
Rețetă de Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre
Rețeta delicioasă de Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre, absolut minunat, se prepară în doar 6 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre este de 30 de minute
Citește și: Cel mai bun tort de ciocolată. Ghid pas cu pas pentru a pregăti un desert seducător!
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Pide cu carne tocată și brânză. Un preparat specific turcesc!
Timp de preparare- o oră
Timp total- o oră și 30 de minute
Rețeta de Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre este pentru 4 persoane
Ingrediente – Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre
- 10 fileuri de pește, la alegere
- Făină
- 2 ouă, la temperatura camerei
- 2 lingurițe de muștar
- Sare
- piper negru măcinat
- 2 linguri de făină
- 10 cartofi
- 200 g de iaurt
- 5 căței de usturoi
- Mazăre
- lămâie
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate
Mod de preparare- Pește prăjit cu cartofi natur și mazăre
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de pește prăjit cu cartofi natur și mazăre, este să începeți prin a spăla fileurile de pește, rând pe rând, pentru ca ulterior să fie așezate pe
- În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mici, în care vom amesteca ouăle, cu muștarul, sare, după gust, piper negru măcinat, după gust, dar și făină. Astfel, vom începe să dăm rând pe rând câte un file de pește prin amestecul pregătit pentru pane, iar rând pe rând, într-o tigaie de dimensiuni mai mari în care am pus ulei pentru a se încinge, vom așeza fileurile de pește, astfel încât să se rumenească pe o parte, ulterior întorcându-le pentru a se rumeni și pe cealaltă parte în mod egal.
- Bineînțeles că și în continuare vom avea nevoie de un alt șervețel de bucătărie, pentru ca după ce peștele este prăjit complet, să-l așezăm pe aceste șervețele pentru ca uleiul să fie absorbit.
- Acum că peștele este gata, ne putem ocupa de prepararea cartofilor natur. Așadar, vom începe prin a-i spăla foarte bine, ulterior curăța, iar ulterior tăia în cubulețe, felii sau oricum doriți, pentru ca ulterior să îi punem la fiert într-o oală de dimensiuni potrivite. Același lucru vom face și cu mazărea, pe care o vom pune într-o oală separat, pentru a o fierbe.
- Cât timp se prepară cartofii natur, vom pregăti și sosul. Așadar, vom curăța rând pe rând usturoiul, iar apoi îl vom zdrobi și îl vom amesteca cu iaurtul, într-un bol de dimensiuni potrivite.
- Acum că toate preparatele sunt gata, rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.