Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, adevărul din culisele zvonurilor! Artista a dezvăluit totul: „Nu am defilat cu relația noastră”

Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian

Noi detalii ies la iveală după decesul celebrului cântăreț! Cum se înțelegeau, de fapt, Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican?

Decesul cunoscutului cântăreț de muzică populară a venit ca un șoc pentru toată lumea, căci nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. Apropiații și rudele acestuia sunt și acum devastați, iar zvonurile apărute în spațiul public nu au făcut decât să înrăutățească întreaga situație. Impresarul artistului, Doru Gușman, a lansat o afirmație care a surpins în adevăratul sens al cuvântului! Bărbatul a venit cu acuzații grele la adresa Niculinei Stoican, spunând că din cauza ei s-ar fi pensionat mai devreme Petrică Mîțu Stoican.

Cântăreața a reacționat ulterior, spulberând toate aceste zvonuri.

Citeste si: Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să-i păstrez amintirea vie”

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican
Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican, adevărul despre relația cu Petrică Mîțu Stoian

După cum a declarat chiar Doru Gușman, celebrul artist ar fi plecat de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova din cauza Niculinei Stoican, care devenise ulterior managerul instituției.

Din acuzațiile impresarului se înțelegea faptul că cei doi se certau constant, astfel că artistul a cedat și a plecat la scurt timp. Ulterior, cântăreața Niculina Stoican a ținut să ofere câteva răspunsuri prin care neagă acuzațiile făcute de Doru Gusman și mărturisește faptul că în toți acești ani nu s-a certat niciodată cu Petrică Mîțu Stoian. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Tot parcursul nostru se leagă într-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de această prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta că aveam concerte, că o să cântăm sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră.(...)", a declarat Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian, ultimele cuvinte înainte să moară! Ce i-a spus interpretul surorii sale: „În ce hal...”

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican
Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În sprijinul Niculinei Stoican a venit și sora artistului, care a declarat în cadrul unei emisuni că cei doi se înțelegeau de minune și că nu s-a pus niciodată problema discuțiilor aprinse între ei, ba din contra, erau apropiați și se căutau pentru a se sfătui unul pe altul. Mai mult decât atât, sora lui Petrică Mîțu Stoian a recunoscut că Niculina Stoican suferă enorm în această perioadă.

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru că nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joacă mai mult. Niculina îl iubea foarte mult și el la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își dădeau păreri. Nu există așa ceva", a explicat sora lui Petrică Mîțu Stoian.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies