Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să-i păstrez amintirea vie”

Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian
Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Cântăreața a vorbit despre regretatul artist și a dezvăluit motivul pentru care nu a venit la ceremonia acestuia.

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă, pe data de 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21. Rudele și apropiații acestuia sunt devastați, căci nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. Cântăreața Maria Constantin este, de asemenea, încă șocată de vestea tragică și mărturisește că este o mare pierdere în folclorul românesc. Vedeta nu a fost prezentă la înmormântarea regretatului artist, dar despre acest lucru a vorbit chiar ea.

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Pe data de 10 noiembrie, regretatul artist a fost condus pe ultimul drum, însă Maria Constantin nu a fost prezentă alături de apropiați, rude și fani. Cântăreața este îndurerată de pierderea interpretului de muzică populară, însă și-a dorit să-i păstreze amintirea vie cântărețului.  

„Am pierdut un mare nume din folclorul românesc, pe Petrică Mâțu Stoian, și îmi aduc aminte de un moment așa din copilărie, în care tatăl meu era foarte bun prieten cu cu el și venea cu plase de dulciuri.

Tot timpul mă sfătuiam cu el, mai ales de când tatăl meu nu am mai fost, adică îl consideram ca și un tată. În astea trei zile, în care s-a tot transmis la televizor, nu am avut puterea să merg acolo, deoarece era o durere mult prea mare. Încerc așa să-mi revin, parcă oamenii dragi sufletului meu se duc unul câte unul și din păcate asta este viața. E destul de trist pentru că nimeni nu se aștepta, nici nu-mi vine să cred.
Refuz să cred că s-a întâmplat lucrul ăsta și vreau să-i păstrez amintirea vie. Nici n-am avut puterea să merg acolo pentru că nu vreau să mă gândesc că nu mai este''
, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Citeste si: Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu ne-am certat niciodată”

Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian
Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Captura TV]

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, el dedicându-și toată viața carierei sale. Trupul neînsuflețit al artistului de muzică populară a fost înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies