Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu ne-am certat niciodată”

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian
Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Cântăreață s-a implicat în ceremonia organizată în memoria lui Petrică Mîțu Stoian și a răspuns acuzațiilor făcute de impresarul acestuia!

Petrică Mîțu Stoian a făcut parte din Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” timp de 14 ani, dar ar fi plecat ulterior, după cum susține chiar impresarul artistului, Doru Gusman. Acesta vine cu acuzații grave la adresa Niculinei Stoican despre care spune că ar fi fost principalul motiv pentru care cântărețul de muzică populară a părăsit Ansamblul, asta după ce ea a devenit manager.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian
Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Doru Gusman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, susține că artistul ar fi plecat din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”  din cauza Niculinei Stoican, care a devenit ulterior manager. Mai mult decât atât, acesta o acuză pe cântăreață că ar fi avut un comportament aparte în fața solistului, drept pentru care Stoian nu a mai suportat și a ales să plece definitiv din instituție. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ulterior, cântăreața Niculina Stoican a ținut să ofere câteva răspunsuri prin care neagă acuzațiile făcute de Doru Gusman și mărturisește faptul că în toți acești ani nu s-a certat niciodată cu Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al artistului Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

Regretatul artist este condus pe ultimul drum
Regretatul artist este condus pe ultimul drum[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia.

Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord.

De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea", a declarat Niculina Stoican în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Pe data de 10 noiembrie, regretatul artist este condus pe ultimul drum, iar Niculina Stoican s-a aflat și ea printre apropiați, rude și fani, ba chiar a fost foarte implicată în organizarea ceremoniei.

Mai mult decât atât, aceasta a fost văzută în timp ce dădea indicații mașinii care transporta coroanele, dar și persoanelor care veneau cu flori. Trupul neînsuflețit al artistului de muzică populară va fi înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies