Phillip, criză de nervi după ce a văzut-o pe Ligi sărutându-se cu Cătălin: „Ești în reparații”

Ligi si Catalin
Ligi si Catalin

Războiul dintre Phillip și Ligi continuă, după ce au apărut imagini în care concurenta este extrem de apropiată de Cătălin. Ce și-au spus cei doi.

Ligi și Cătălin au fost surprinși în timp ce se sărutau, iar concurenții din casa Puterea dragostei au început imediat să speculeze. Cei doi susțin că nu există nimic între ei, iar Cătălin a concluzionat că vrea să o cunoască mai bine pe colega sa.

„Nu m-am pupat cu Ligi, dar vreau să o cunosc pe Ligi”, a dezvăluit Cătălin, iar cel mai afectat de această situație a fost chiar Phillip.

" Ce căutai măi în pat cu ea? Ați închis și becul!", a spus și Andreea Oprica.

" Afară m-am întâlnit întâmplător cu ea!", a schimbat subiectul Catalin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ligi și Phillip au fost împreună timp de câteva zile, însă între ei lucrurile par să nu se fi terminat, deși acum concurentul este cuplat cu Berna.

Citeste si: Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!

Într-o ediție recentă, Ligi și fostul său iubit și-au aruncat cuvinte grele. Potrivit lui Phillip, Ligi ar fi mers la el ca să se împace, iar el ar fi respins-o.

„Lasă-mă în pace, vreau să respir. Se bagă în anturaj cu mine.

Poftim, vocabular de grotă. Felicitări. Nu mai vorbi tu că am venit la tine să mă împac cu tine”, i-a transmis Ligi, iar Phillip a reacționat.

Ligi si Phillip
Ligi si Phillip

Ligi a explicat de ce s-a despărțit de Phillip

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a demachiat în direct! Cum arată complet naturală

„Nu mă interesează nimic, dar se bagă în seamă cu mine.

Femei ca tine am câte vreau eu acasă. Tu ești cea mai frumoasă, dar ești în reparații. Mânzo, șezi blând”, i-a transmis Phillip fostei iubite, iar Berna i-a fost alături în acest scandal.

Citeste si: Ștefania de la Puterea Dragostei, ședință foto de ziua ei! Cu cine s-a pozat


Cea care a pus punct relației a fost chiar Ligi, care a explicat pe pagina sa de socializare că a ales să se retragă din această poveste, după ce și-a dat seama că ea și Phillip nu se potrivesc.

În plus, potrivit unor vloguri, Phillip ar fi scos la iveală niște imagini indecente cu el și cu Ligi în pat, iar acest lucru a scos-o din minți pe concurenta de la Puterea dragostei, care se simte trădată de bărbatul cu care a avut o relație.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ella de la Puterea dragostei s-a demachiat în direct! Cum arată complet naturală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies