Picioare umflate. 10 remedii naturale ca sa scapi de glezne si picioare umflate

Picioare umflate. 10 remedii naturale ca sa scapi de glezne si picioare umflate
Picioare umflate. 10 remedii naturale ca sa scapi de glezne si picioare umflate

Picioare umflate. Umflarea vizibila a picioarelor si gleznelor se numeste edem si este cauzata de o multime de factori, de la hipertensiune, la sarcina.

Se acumuleza o cantitate excesiva de lichid sub piele, in spatiile interstitiale sau in compartimentele dintre tesuturile corpului, exterioare vaselor sangvine.

Edemul nu este periculos el insusi, ci doar inconfortabil. Cel mai bine este sa rezolvi cauza problemei. Daca umflatura este cauzata de sarcina, atunci vei scapa de ea dupa ce nasti. Vorbeste cu doctorul de familie pentru a sti de ce ai picioarele umflate.

Iata cateva solutii pentru a scapa de picioare umflate.

1. Picioare umflate.

Ia suplimente cu magneziu
Deficienta de magneziu poate cauza edem, iar luarea unui supliment poate ajuta sa scapi de problema.

Poti lua pana la 200mg de doua ori pe zi, insa daca vorbim de o femeie o femeie insarcinata este recomandat sa nu ia nicio pastila inainte de a consulta medicul.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Remedii naturale care iti vindeca genunchii si coatele crapate si negre

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies