„Pierderea unui copil este considerată cea mai mare suferință umană! S-a resimțit extraordinar de mult în viața de familie.” Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre greutățile din familia sa

„Pierderea unui copil este considerată cea mai mare suferință umană! S-a resimțit extraordinar de mult în viața de familie.” Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre greutățile din familia sa
„Pierderea unui copil este considerată cea mai mare suferință umană! S-a resimțit extraordinar de mult în viața de familie.” Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre greutățile din familia sa

Dinu Maxer și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

Dinu Maxer, în vârstă de 50 de ani, a trecut de-a lungul vieții prin numeroase momente, unele fericite, altele extrem de grele, dar a reușit indiferent de situație să își păstreze zâmbetul pe buze.

Invitat în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”, artistul a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui și cum a reușit să le depășească.

Dinu Maxer, despre divorțul părinților

Citește și: „Dacă femeia câștigă mai mult decât bărbatul, atunci vor fi niște probleme. Probabil au apărut și aceste lucruri atunci când s-a hotărât să ne despărțim.” Dinu Maxer, despre veniturile în relație

Dinu Maxer, despre divorțul părinților
Dinu Maxer și copiii săi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „A fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.” Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?

Din punct de vedere personal, Dinu Maxer este divorțat. Artistul a divorțat în anul 2023 de mama copiilor săi, Deea Maxer, alături de care și-a petrecut aproape două decenii din viață.

La rândul său, artistul a trecut și el printr-un eveniment similar în copilărie, atunci când părinții săi au luat decizia de a divorța. Dinu Maxer a dezvăluit că avea exact aceeași vârstă pe care o avea fiul său, Andreas, atunci când el și Deea Maxer au divorțat.  

În viața mea am trecut peste două lucruri puse în topul suferințelor umane în primele două locuri.

Am trecut peste divorțul părinților când eram în clasa a V-a, trimestrul I, exact ca Andreas. O repetare a istoriei care este mai mult decât ciudată și culmea este că aceleași sentimente le-a avut și el ca și mine. Lumea mă întreabă dacă băiatul este ok. Eu le spun că da și mă întreabă cum știu eu că e ok. Are aceleași răspunsuri pe care le-am avut eu, aceleași sentimente, aceleași trăiri, la aceeași vârstă.
Cred că pot să spun că băiatul meu este bine.
”, a declarat Dinu Maxer.

Dinu Maxer, despre pierderea fratelui său

Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre decesul fratelui său!
Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un alt moment extrem de dificil din viața artistului a fost decesul fratelui său, care a reprezentat un eveniment traumatizant atât pentru părinții săi, cât și pentru el.  

Al doilea lucru este moartea fratelui meu. Pierderea unui copil este considerată cea mai mare suferință umană. Părinții mei au trăit-o. Eram doar cu tatăl meu. S-a resimțit extraordinar de mult în viața de familie, probabil un an sau doi.

Pentru mine, eram la liceu atunci, a fost iarăși o piatră de temelie, o încercare peste care am trecut. Cred că cel mai important lucru în copilărie este să știi să gestionezi lucrurile. ”, a povestit Dinu Maxer.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mie îmi place sa fie puțin cald caramelul!” Rețeta de cremă de caramel a lui chef Joseph Hadad!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies