Pilaful sârbesc iese mai bun ca niciodată, iar Gabriela Cristea te învață secretul! „Nu pot să mă abțin și să nu pun și o mână de pătrunjel ca să fie și ceva verde.”

Pilaful sârbesc iese mai bun ca niciodată, iar Gabriela Cristea te învață secretul! „Nu pot să mă abțin și să nu pun și o mână de pătrunjel ca să fie și ceva verde.”
Pilaful sârbesc iese mai bun ca niciodată, iar Gabriela Cristea te învață secretul! „Nu pot să mă abțin și să nu pun și o mână de pătrunjel ca să fie și ceva verde.”

Jurnalista a mărturisit care este secretul său culinar, pentru ca pilaful sârbesc să iasă extrem de bun.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, Gabriela Cristea a pregătit un pilaf sârbesc.

Gabriela Cristea pregătește un pilaf sârbesc delicios

Citește și: Gyros, rețeta pregătită de Gabriela Cristea. “Va ieși un deliciu. Ce nebunie facem aici!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”

Ingrediente

  • Ciuperci brune
  • 2 morcovi
  • O ceapă
  • 1 ardei gras
  • Roșii
  • Orez
  • Ulei
  • 2 litri de supă sau apă
  • Sare
  • pătrunjel

Mod de preparare

Ciupercile pe care le-am spălat bine și le-am curățat, dar aveți grijă să nu intre foarte multă apă aici înăuntru, pentru că ele vor deveni apoase sau lăsați-le să se

scurgă. Începem să le tăiem. Tăiem și morcovul, cât mai mic, putem să-l dăm și pe răzătoare, dar eu mai degrabă îl tai. Morcovii mei sunt destul de subțiri, îi tai așa în patru și cam așa de mici, nu foarte mari. A venit și rândul ardeiului să fie tăiat, nici ceapa nu scapă de la tocat.

Suntem gata să pornim la atac și să facem pilaful nostru.

Într-o cratiță încinsă, punem ulei și călim ciupercile. După ce s-au rumenit un pic ciupercile și au scăzut destul de mult, adăugăm și ceapa tăiată și o lăsăm și pe aceasta aproximativ 1 minut, 2 minute, să se rumenească un pic. Când ceapa a devenit translucidă, adăugăm morcovul și ardeiul și mai călim 1-2 minute. După ce am rumenit toate legumele, a venit și rândul orezului, pe care l-am spălat bine, bine, bine și îl pun tot aici să se rumenească, până când devine un pic translucid, nu mai mult.
La 500 de grame de orez, o să punem 2 litri de supă sau apă. Punem și niște sare, dar mai încercăm mai târziu de sare, nu punem toată sarea de la început și lăsăm la fiert, la foc mediu spre mic pentru 40-45 de minute.

Când e aproape gata orezul, pentru că el a scăzut foarte bine, punem și niște roșii, nu multe, vreo 2 roșii mici am tăiat eu.

E și nu pot să mă abțin și să nu pun și o mână de pătrunjel ca să fie și ceva verde și gata! Vă doresc poftă bună!”, a explicat în detaliu, Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum pregătește Gabriela Cristea renumita ciocolată Dubai. „Ce frumusețe de ciocolată avem! Ce frumos se vede cu aurul acesta!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa Simonei Halep: "O mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Anastasia Soare și Sofia Vergara, apariție de senzație! Cum s-au afișat cele două la Săptămâna Modei de la Paris 2024! Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas impresionate

Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"


Cookies