Pippa Middleton a născut o fetiță! Ce nume a ales Familia Regală?

Pippa Middleton a născut o fetiță!
Pippa Middleton a născut o fetiță!

Sora mai mică a Ducesei Kate Middleton a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge Kate Middleton, Pippa, în vârstă de 37 de ani  și soțul ei, James Matthews, au întâmpinat-o pe micuța Grace Elizabeth Jane în această dimineață. Bebelușa este perfect sănătoasă și a adus o mare bucurie în Familia Regală.

„Este perfectă, toată lumea este încântată și abia așteaptă să o cunoască pe micuță”, a declarat o sursă pentru Rebecca.

Numele micuței are o semnificație aparte, întrucât este același cu al ducesei Kate, al cărei prenume este și Elizabeth. Toată familia este încântată de venirea pe lume a micuței Elizabeth și se fac pregătiri pentru un botez ca în basme.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată în acest an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Cuplul regal este foarte discret în ceea ce privește viața personală și nu a vrut să dezvăluie sexul bebelușului o bună perioadă de timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Regina Elisabeta este în doliu, înainte de Crăciun: „Plânge pierderea...”

Pippa Middleton, dezvăluiri despre viața de familie

Pippa Middleton a născut o fetiță!

În urmă cu puțin timp, Pippa povestea despre activitățile pe care le desfășoară alături de mezinul familiei.

„Acum, când Arthur are 11 luni și a început să meargă, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul.

Sala noastră de gimnastică pentru bebeluși a fost foarte utilă pentru noi. Este un spațiu mare plin de obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula bebelușii”, spunea Pippa Middleton în urmă cu un an.

Citeste si: Divorț în Familia Regală britanică! Regina Elisabeta este în stare de șoc

Pippa Middleton s-a remarcat, devenind cunoscută în lumea întreagă odată cu apariția sa în postura de domnișoară de onoare la nunta de basm a surorii sale, Kate, cu prințul William, din 2011.

Pippa a purtat la marele eveniment o rochie care a atras atenția presei din întreaga lume.

Pippa și Kate Middleton au o relație extrem de apropiată și au fost adesea văzute împreună în ciuda programului încărcat al ducesei de Cambridge.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies