Regina Elisabeta este în doliu, înainte de Crăciun: „Plânge pierderea...”

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta este în doliu

Regina Elisabeta nu va avea parte de niște sărbători liniștite. Ce s-a întâmplat, cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.

Regina Elisabeta trece prin clipe cumplite. Bunica prinților William și Harry și-a pierdut cățelul. Vulcan, un câine din rasa Dorgi, un amestec de dachshund-corgi, a murit cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun. Cunoscută a fi o mare iubitoare de câini, Majestatea sa a fost devastată când a primit vestea că Vulcan a murit, la vârsta de 13 ani.

Vestea morții lui Vulcan vine la doar câteva zile după ce Kate Middleton și Prințul William și-au luat rămas bun de la cățelul lor, Lupo.

Citeste si: Meghan Markle a pierdut sarcina: „Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”

Regina Marii Britanii a avut de-a lungul timpului zeci de câini, fiind o mare pasionată a raselor Corgi și Dorgi, rase de câini care au speranța de viață între 13-15 ani.

Citeste si: Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta este cunoscută pentru relația pe care o are cu câinii săi[Sursa foto: Hepta]

Palatul Buckingham nu a făcut încă comentarii publice cu privire la moartea câinelui, dar, potrivit Rebecca English, de la Daily Mail: „Regina plânge pierderea unuia dintre ultimii doi câini rămași cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.

 

Pe Twitter, English a notat faptul că moartea lui Vulcan o lasă pe Regină cu doar un câine, pe nume Candy care, de asemenea, este un Dorgi.

Unde își va petrece Regina Elisabeta sărbătorile de iarnă

Regina Elisabeta și Prințul Philip se află la Castelul Windsor, acolo unde familia va rămâne în timpul sărbătorilor de iarnă. În acest an, cei doi vor rupe tradiția de a călători la Sandringham pentru a sărbători Crăciunul, așa cum au făcut în ultimii zeci de ani.

Regina și soțul său au decis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus și, spre deosebire de alți ani, vor avea parte de niște sărbători discrete.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Felix Baumgartner: „Am stat foarte mult despărțiți”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies