Pisicile chiar sunt afective. 7 semne prin care pisica ta îți arată că te iubește

legenda pisicilor negre
Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat

Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat. Însă știați care sunt semnele prin care aceasta arată cât de mult își iubește stăpânul?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact doar câteva dintre semnele prin intermediul cărora, pisica ta arată că te iubește. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care acestea sunt considerate a fi... egoiste.

 

Semne că pisica ta chiar te iubește

Pisica ta clipește lent

Un prim semn al faptului că pisica ta te iubește cu adevărat, ține de faptul că această clipește lent atunci când se uită la tine.

Prin limbajul ei, acest semn semnifică faptul că te sărută cu ochii, semn asemănător cu cuvintele „Te iubesc!”.

Pisica ta comunic ă cu tine

Un alt semn al faptului că pisica ta te iubește, ține de modul în care aceasta comunică cu tine. În ciuda faptului că mieunatul său specific poate avea legătură și cu eventuale problemele de comportament sau de sănătate, mieunatul în general, face parte din comportamentul normal al pisicilor.

Ba chiar mai mult, atunci când pisica ta miaună este semn clar că acesteia îi merge bine și își apreciază stăpânul foarte mult.

semne ca pisica te iubeste
Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Cu ce se ia părul de pisică de pe haine

Pisica ta   doarme în apropierea ta

De asemenea, un alt semn prin care vei înțelege clar că pisica ta te iubește, este prin faptul că aceasta va adormi, în locuri în care tu ești cât mai aproape de ea.

În ciuda faptului că poate culcușul său nu se află prin apropierea dormitorului tău, aceasta va prefera să se întindă pe birou, pe canapea sau în pat, nu contează locul, ci doar să fie lângă tine. Prin intermediul acestui fapt, îți va arăta că își dorește să fie cât mai aproape de tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pisica ta își va freca capul de tine

În plus, un alt semn pe care majoritatea persoanelor îl cunosc deja ca semn de iubire din partea animalului de companie, este cel în care pisica ta își freacă capul de tine. Chiar dacă aceasta, fie își freacă capul sau nasul de tine, fie stă pe umerii, pieptul sau șoldurile tale, aceasta își dorește să îți transmită mirosul său, pe tine.

Prin această modalitate, pisica ta își marchează teritoriul.

Pisica ta   te linge

Chiar și acest semn este recunoscut ca fiind unul de iubire, al pisicii tale, față de tine. Aceasta te linge în momentele în care te consideră parte din familia sa, dorindu-și astfel, să îți îngrijească și ție “blănița". De asemenea, este semn clar că te place foarte mult.

semne de afectiune din partea pisicilor
Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat[Sursa foto: unsplash]

Pisica ta își ține coada sub formă de semn de întrebare

Deseori, putem observa faptul că pisica noastră își ține codița puțin mai ciudat, într-o formă asemănătoare cu un semn de întrebare. Astfel, acesta este și el un semn clar că te iubește foarte mult, chiar aceasta fiind și semnificația: „Te iubesc!”.

În plus, chiar și atunci când pisica ta alege să țină coada în sus, aceasta își transmite afecțiunea, încrederea și iubirea sa, față de tine.

Pisica ta se freacă de picioarele tale

Nu în ultimul rând, un alt semn de luat în considerare, atunci când pisica ta îți arată că te iubește, ține de momentul în care aceasta se freacă de picioarele tale. Este modul său de a arăta că ai picioare foarte frumoase și ținând cont de faptul că te iubește, ține să îți arate acest aspect. Cu alte cuvinte, aceasta dorește să îți transmită: „Eu sunt a ta și tu ești al meu!”.

de ce sunt pisicile considerate egoiste
Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat[Sursa foto: unsplash]
 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

De ce pisicile sunt considerate egoiste

În ciuda tuturor semnelor de mai sus, prin intermediul cărora, pisica ta îți transmite că te iubește și ține foarte mult la tine, există încă, nenumărate persoane, care le consideră pe acestea... egoiste.

Se pare că există chiar și o prejudecată formată încă din Evul Mediu, în Occident, legată de faptul că pisicile negre sunt cele care aduc ghinion. Aspect care este luat în considerare nu numai în Occident, ci și la noi. Astfel, atunci când vine vorba despre pisica neagră, aceasta este cunoscută ca fiind „necuratul” pe pământ. Acest aspect datează încă din vremea în care pisicile erau foarte preferate de către vrăjitoarele medievale. Prin urmare, fiecare fermecătoare-descântătoare era însoțită și de una sau mai multe astfel de pisici.

De aici se trage și ideea legată de faptul că pisicile sunt perfide, egoiste, dar și periculoase, în ciuda faptului că nu este deloc așa, acesta reprezentând în anumite situații, chiar un ajutor nespus al persoanelor care dețin un astfel de animal de companie.

cum iti dai seama ca pisica te iubeste
Pisica este considerată un animal de companie cu adevărat preferat[Sursa foto: unsplash]

Citește și: De ce le plac pisicilor măslinele



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Pisica Norvegiană de Pădure. Origini, caracteristici și îngrijire adecvată pentru această rasă unică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies