Pizza pepperoni. Un blat pufos și un gust autentic!

retete pentru cina

Pizza pepperoni

Pizza pepperoni se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de pizza pepperoni.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă pizza pepperoni, preparata așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Pizza pepperoni

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Cum alegem bananele în funcție de culorile lor. În timp ce gustul este un factor, la fel este și sănătatea ta

Pizza pepperoni[Sursa foto: freepik]

Citește și: Supă de roșii. Secretul constă în coacerea roșiilor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

pizza pepperoni
Pizza pepperoni[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

Ingrediente pentru aluat

  • 550 g de făină
  • 50 ml de ulei
  • 350 ml de apă
  • o linguriță de sare
  • o linguriță de zahăr
  • 20 g de drojdie proaspătă sau 7 g de drojdie uscată

pizza cu blat pufos
Pizza pepperoni[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ingrediente pentru topping

  • Ketchup sau sos de roșii
  • cașcaval sau mozzarella
  • pepperoni

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.

Acum haideți să trecem la treabă!

retete de pizza
Pizza pepperoni[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această rețetă este să începem prin a prepara aluatul. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari în care vom adăuga apa, călduță, alături de drojdie dar și zahăr și vom amesteca în aceste ingrediente până când se vor omogeniza bine.
    În continuare, tot în acest bol vom adăuga și uleiul, dar și făina treptat în timp ce amestecăm, iar la final vom adăuga și sare după gust și mai amestecăm încă puțin. După ce ingredientele încep să se lege vom începe să frământăm direct cu mâinile până când vom obține un aluat care se dezlipește de bol. Aluatul se lasă apoi într-un bol de dimensiuni mai mari, acoperit cu o folie de aluminiu timp de aproximativ o oră, timp în care acesta va crește.
  2. În acest timp putem pregăti și ingredientele pentru topping, toate acestea fiind la temperatura camerei în regulă putem pune ketchup-ul într-un bol de dimensiuni potrivite, într-un alt bol să radem cașcavalul sau mozzarella, în funcție de alegerea dorită, pe răzătoarea cu găuri potrivite, iar în ceea ce privește salamul pepperoni, și acestea trebuie să fie la temperatura camerei în momentul în care ne vom apuca de asamblarea preparatului.
  3. După intervalul de timp în care aluatul nostru a mai crescut, iar toate ingredientele sunt deja pregătite, vom lua din bol aluatul și l-am așezat pe o suprafață plată în care am presărat puțină făină în prealabil, iar cu ajutorul unui sucitor îl vom întinde astfel încât să obținem o formă rotundă, potrivită pentru tava astfel de cuptor, în cazul în care utilizați o rotundă, sau în cazul în care autorizați una pătrată sau dreptunghiulară, dar trebuie să ținem cont de dimensiuni astfel încât să se potrivească direct în centru.
  4. Înainte de a așeza aluatul în tavă, punem pe ea hârtie de copt, ulterior așezăm și aluatul pregătit și începem să adăugăm și ingredientele noastre. Începem prin a unge aluatul cu ketchup sau sos de roșii, în funcție de alegerea făcută, apoi adăugăm stratul de cașcaval sau mozzarella pe întreaga suprafață a blatului, iar apoi din loc în loc, în funcție de preferințe, vom așeza și feliile de salam pepperoni.
  5. Introducem tava în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 220 °C, timp de aproximativ 20 de minute sau până când vom observa că preparatul începe să se rumenească la suprafață. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și preparatul nostru, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de gustare
Pizza pepperoni[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Tort cu zmeură. Pe cât de bine arată, pe atât de gustos este!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies