Plaja din România cu nisip fin, situată la mai puțin de 70 km de București. Cum se numește și ce îți oferă în zilele călduroase de vară

Plaja Gostinu
Plaja Gostinu

Dacă simți nevoia unei escapade în natură, departe de zgomotul orașului, urmează ruta de doar 70 de km până la una dintre cele mai frumoase plaje de la noi din țară, despre care nu foarte multe persoane au auzit!

În zilele de vară, după programul obișnuit, simți nevoia de relaxare mai mult decât orice și cu siguranță gândul îți stă la mare, la plajă și la razele soarelui. Drumul până pe litoral îl faci în aproximativ trei ore, însă la plaja Gostinu ajungi în mai puțin de 60 de minute. Află tot ce trebuie să știi despre această identitate dunăreană, localizată la doar 70 de kilometri de București.

Citeste si: Cum pot fi păcăliţi românii cu ofertele de vacanţă? Care sunt recomandările făcute de ANPC pentru clienți

Plaja Gostinu, o oază de liniște în mijlocul naturii

Gostinu, comună din județul Giurgiu, oferă plaja de care ai nevoie la sfârșitul zilelor încărcate, vara, când mintea îți stă doar la relaxare, la mare și la razele soarelui. Cu ape dunărene curate, dar și umbră de la arborii aliniați de-a lungul plajei, vei reuși să te încarci cu energie fără să depui mari eforturi sau să cheltui sume colosale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pe lângă spațiul cu nisip fin ce se întinde cât două terenuri mari de fotbal, Plaja Gostinu oferă și restaurante cu specific tradițional, acolo unde poți încerca cele mai bune preparate locale.

Majoritatea persoanelor care ajung pe plaja din Gostinu vin de dimineață și pleacă seara, însă puțini știu faptul că pot foarte bine și să înnopteze aici.

Mulți turiști, mai cu seamă bucureșteni, vin direct cu corturile, mai ales în weekenduri, când timpul le permite să se bucure la maximum de ceea ce le oferă natura la doar câțiva zeci de kilometri de casă.

Citeste si: Istoria castelului Corvinilor, denumit și Castelul Huniazilor sau al Hunedoarei

Tot ce nu știai despre Plaja Gostinu, situată la 70 de km de Capitală

După cum declară autoritățile, dar și localnicii, așezarea se bucură de un nume foarte bun, căci nu s-au înregistrat niciodată jafuri sau scandaluri. După mulți ani de când vin să se relaxeze pe această plajă, mulți oameni s-au gândit deja să se stabilească, într-un fel sau altul, în zonă.

Se pare că de-a lungul timpului au fost făcute multe cereri de cumpărare a terenurilor sau imobilelor, cel mai probabil pentru construirea caselor de vacanță într-o zonă cât mai aproape de București, dar care să ofere peisaje inedite și un aer curat.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce înseamnă când visezi apă. Apa curgătoare prevestește căsătoria

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies