Planeta iubirii în astrologie. Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă

Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă
Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă

Potrivit experților, Venus în astrologie aparține planetelor care au o influență directă asupra nativilor. Aduce romantism, frumusețe si relații de durată la nivel personal. Atașamentele față de cei din jurul nostru este unul cert și putem măsura în siguranță conexiunea cu ceilalți cu curaj.

Mișcarea planetei Venus este strâns legată de cea a Soarelui și nu se îndepărtează mai mult de 48 de grade de acesta. Există foarte multe caracteristici, având în vedere afecțiunea, dar și senzualitatea, iar planeta Venus poate fi observată diferit în viziunea unui bărbat, spre deosebire de cea a unei femei.

Citește și: Cine este Neti Sandu. „Am fost atât de fericită”

Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă
Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața

Ce semnificație are planeta Venus în astrologie

Domiciliile planetei Venus se regăsesc în Taur și Balanță. Nativul Taur este semnul feminin, cel de Pământ și se observă atașamentele sigure față de lucruri, ceea ce ne înconjoară, chiar și oameni.

Planeta Venus semnifică romantismul puternic care are în vedere senzualitate și emoții vechi. Atunci când vorbim despre zodia Balanță, este domeniul masculin al planetei, sunt semne de aer și manifestă atunci când sunt disponibili din punct de vedere social.

Citește și: Culori pe care să le porți în 2023 pentru noroc

Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă
Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Cele mai insistente zodii. Poți ceda ușor în fața lor

Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă

Conform astrologiei tradiționale, poziția pe care Venus o are în astrogramă, influențează diferit persoanele în funcție de genul lor. Această perspectivă se bazează pe ideea că bărbații au tendința să îndepărteze energiile venusiene din hărțile lor natale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Energiile lui Venus trebuie să meargă undeva, ele sunt proiectate asupra femeilor pe care le întâlnesc și cu care au o anumită conexiune.

Pe lângă aceste aspecte, se crede că femeile absorb cu ușurință influența lui Venus.

Venus în Berbec 

Planeta Venus îi aduce nativului Berbec emoții puternice de-a lungul vieții. Acest nativ se axează pe recunoașterea calităților de către oamenii din jur și va fi foarte influențat de ceea ce cred ceilalți despre ei.

Pasiunile celor născuți sub acest semn zodiacal sunt intense și reale.

Se îndrăgostesc foarte la repede, dar în același timp, foarte greu.

Venus în Taur

Planeta Venus oferă acestui nativ un atașament pe o perioadă lungă de timp față de oamenii din jur. Cei născuți sub acest semn zodiac sunt foarte afectați atunci când o relație se rupe.Chiar și așa, pot deveni foarte posesivi, iar uneori geloși, fără voia lor.

Venus în Gemeni

Pentru Gemeni planeta Venus vine cu o vibrație de aer. Pentru ei este foarte este foarte important să se deschidă în fața oamenilor, mai ales la nivel emoțional. Atașamentul nativ nu este unul foarte puternic, dar când ajung să iubească o fac cu tot sufletul.

Venus în Rac

Pentru cei din zodia Rac, planeta Venus le va aduce legătură emoționale din trecut.

Tot ceea ce se întâmplă în relațiile amoroase va avea o conotație către mediul în care au crescut.

Comunicarea este foarte greu de făcut, însă atunci când se întâmplă va fi o discuție interminabilă. Cei care au relații bune de prietenie se vor simți ca într-o comunitate unită cu cei din jur.

Venus în Leu

Pentru cei din zodia Leu, planeta Venus le va aduce oameni vechi din trecut și vor trece printr-o perioadă care îi va dezechilibra total. Vor crea povești de iubire, mai frumoase decât cele din filme, iar viața lor va fi o emoție totală.

Venus în Fecioară

Planeta Venus le va aduce nativilor din zodia Fecioară o atracție foarte mare față de lucrurile materiale, iar atunci când vine vorba despre relații, atât personale, cât și materiale, ele se vor manifesta sincer și intens.

Venus în Balanță

Acest nativ conferă un sentiment de frumusețe, dreptate și o armonie deosebită relațiilor. Când este îndrăgostit, devine activ, dar pune presiune pe cei din jur să răspundă la fel. Stabilește un echilibru emoțional și menține armonia în ceea ce își asumă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Venus în Scorpion

Când vine vorba de relații, Scorpionii au o personalitate ascunsă. Deci, atunci când se îndrăgostesc, tind să afecteze expresii profunde care ar trebui să fie exprimate în moduri foarte simple. Există un mare risc de eșec aici din cauza sentimentelor exagerate.

Venus în Săgetător

Venus în Săgetător aduce idei fixe de aventură și distracție. Cât despre relațiile romantice, pe termen lung, sunt greu de găsit. Acest semn vrea să fie apreciat, dar o oferă greu. Când observă că o relație stagnează, le este ușor să plece și să caute ceva mai bun.

Venus în Capricorn

Nativul Capricorn este un semn de Pământ. El își dorește să primească iubire și este o fire foarte romantică. Cu toate că se atașează greu de oameni, în momentul în care se îndrăgostesc, nu le mai stă gândul la altcineva.

Venus în Vărsător

Planeta Venus în zodia Vărsător se află în trigonocrație. Este dificil de abordat, de cele mai multe ori, dar este plină de surprize. Un factor important de care ar trebui să vă feriți este posesivitatea, deoarece nu va duce la nimic bun.

Venus în Pești

Planeta Venus le va aduce nativilor din zodia Pești legături profunde cu oamenii din jurul lor, deoarece vor fi foarte încărcați emoționali în perioada următoare. Ei iubesc sincer și curat, dar nu mai acordă a doua șansă, deci este necesar să nu le greșiți.

Citește și: Când e Mercur retrograd în 2023 și cum poți trece mai ușor peste aceste perioade

Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă
Cum te influențează poziția planetei Venus în astrogramă[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Zodiac RAC pentru anul 2023! Nativii zodiei Rac vor avea un an 2023, în care vor prefera să se retragă în zona lor de confort!

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies