Plantele pe care femeile ar trebui să le aibă în casă pentru a avea parte de prosperitate și noroc

Plantele pe care femeile ar trebui să le aibă în casă pentru a avea parte de prosperitate și noroc
Plantele pe care femeile ar trebui să le aibă în casă pentru a avea parte de prosperitate și noroc

Maeștrii Feng Shui au dezvăluit care sunt plantele ce nu ar trebui să lipsească din locuința unei femei.

Feng Shui reprezintă o artă prin intermediul căreia poți să armonizezi energiile din casa ta astfel încât să îți aducă noroc, prosperitate, sănătate, o carieră de succes sau poate o viață sentimentală împlinită.

Astfel, în funcție de obiectele pe care le ai în locuință și de felul în care le poziționezi, acestea îți pot influența într-un fel sau altul viața. În acest caz, plantele sunt elemente care nu ar trebui să lipsească din locuința oricărei persoane.

Pe lângă rolul lor decorativ, acestea sunt o sursă pură de oxigen. Mai mult decât atât, plantele sunt foarte importante și în arta Feng Shui, putând să influențeze în mod direct energiile din viața ta.

De aceea, maeștrii Feng Shui recomandă ca fiecare dintre noi să avem în casă anumite plante menite să ne aducă prosperitate și energii pozitive. În funcție de dorințele și de așteptările pe care le avem de la viață, există anumite plante menite să ne îndeplinească aceste obiective.

Ce plantă trebuie să aibă femeile în casă pentru a avea parte de prosperitate economică

Citește și: Obiectul pe care orice femeie trebuie să îl aibă în casă! Vor avea parte de prosperitate și noroc

Ce plantă trebuie să aibă femeile în casă pentru a avea parte de prosperitate economică
Ce plantă trebuie să aibă femeile în casă pentru a avea parte de prosperitate economică[Sursa foto: pexels]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pachira Aquatica, numită și planta banilor și a prosperității este cea care nu trebuie să lipsească din locuința ta dacă vrei să ai parte de prosperitate economică. Această plantă are trunchiul împletit și grupări de frunze de câte 6 sau 8, care semnifică prosperitatea în viitorul apropiat. Prețul acestei plante ajunge in jur de 50 de lei.

Este o plantă care nu necesită o îngrijire specială, având nevoie de apă o dată sau de două ori pe săptămână, în sezonul cald.

De asemenea, locul potrivit pentru această plantă este un loc ferit de razele puternice ale soarelui, unde primește lumină indirectă.

Maeștrii Feng Shui recomandă ca această plantă să fie poziționată în sud-estul casei, acolo fiind considerat colțul financiar al casei.

Planta care aduce energii pozitive și alungă gândurile rele

Citește și: Plantele pe care orice femeie ar trebui să le aibă în casă. Acestea sunt plantele-minune care aduc oxigen și au o mulțime de beneficii

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Planta care aduce energii pozitive și alungă gândurile rele
Planta care aduce energii pozitive și alungă gândurile rele[Sursa foto: pexels]

Pentru a avea parte de reușită pe toate planurile este foarte important să ne înconjurăm cu energii pozitive și să alungăm gândurile rele din viața noastră. Pentru acest lucru există o plantă care te poate ajuta să elimini energiile negative din viața ta și să te înconjori cu cele pozitive. Este vorba de aloe vera, o plantă pe care oricine ar trebui să o aibă în locuință.

Pe lângă proprietățile sale medicinale, aloe vera are și o importanță semnificativă în procesul de îndepărtare al energiile negative. Aloe vera este o plantă foarte ușor de întreținut, care trebuie udată o singură dată pe săptămână. Are nevoie de lumină, dar atenție să nu fie poziționată în bătaia directă a razelor soarelui.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum poți scăpa de energiile negative din casă, pentru a le aduce pe cele pozitive

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies