„Planuri anulate și trei nopți nedormite.” Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra

„Planuri anulate și trei nopți nedormite.” Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra
„Planuri anulate și trei nopți nedormite.” Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra

Multe vedete din România și-au petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie și de cei dragi. În aceeași situație au fost și Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, doar că acest Crăciun a adus și o serie de problemele de sănătate pentru Alerga, micuța celor doi.

Alice Cavaleru este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu fanii, atât bune, cât și mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta le-a povestit celor din mediul online că Alerga, fiica sa, are probleme de sănătate.

Citește și: Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra

Este primul Crăciun de când în familia celor doi a apărut Alegra. Sărbătoare a adus și probleme de sănătate pentru micuță, iar Alice Cavaleru a postat pe rețelele de socializare și a împărtășit totul cu fanii săi.

Vedeta le-a spus tuturor fanilor săi că ultimele zile au fost mai dificile, deoarece Alegra este răcită.

Cu toate că Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia aveau planuri pentru Crăciun, aceștia le-au anulat și s-au ocupat de fiica lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu ecografia: ”Plutesc de fericire”

Ce a scris vedeta pe rețelele de socializare

Ea a mai spus că micuța se simte mai bine, după trei nopți nedormite, dar se bucură că nu a fost nevoie de o internare.

„Primul Crăciun al Alegrei a venit la pachet cu prima ei gripă: febră, planuri anulate și trei nopți nedormite, dar măcar e fără internare. Acum deja e mult mai bine și cred că pot spune că am sărit și hopul ăsta.

Sper ca 2023 să vină cu sănătate și liniște pentru toată lumea”, a povestit Alice Cavaleru, într-o postare distribuită pe Instagram.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, Alice Cavaleru le-a spus fanilor că aceste sărbători sunt și mai speciale, mai ales că a apărut pe lume și micuța Alegra, care a întregit familia.

„Aștept Crăciunul doar ca să ofer toată iubirea mea și să mă bucur.

Am primit deja mai mult decât mi-am imaginat vreodată”, a scris soția lui Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare.

 Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra
Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primele imagini cu soția lui Radu Pietreanu! S-au căsătorit în mare secret: "Au trecut șapte ani de relație"



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies