Plecare neașteptată de la Puterea dragostei! Și-a făcut bagajele și a plecat de urgență din casă: „La revedere”

Roxana
Roxana

Gest neașteptat la Puterea dragostei.

Încă din primele zile, relația Roxanei cu Turcu a fost presărată cu reproșuri și cu certuri. Astăzi, cei doi au avut parte de un nou scandal în toată regula, care a culminat cu plecarea din emisiune.

Pentru că a acceptat o pedeapsă, în care trebuia să danseze cu Cătălin, Turcu a reacționat extrem de dur. Concurentul s-a apropiat de ei și i-a transmis Roxanei că din cauza acestui gest nici nu mai vrea să știe de ea.

Roxana
Roxana

„Pentru asta ne despărțim”, i-a transmis sec Turcu iubitei sale, la numai trei zile după ce s-au împăcat.

Citeste si: Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

Drept răspuns, Roxana a decis să facă un gest la fel de neașteptat și să iasă din emisiune.

Nu este prima dată când recurge la acest gest. Anul trecut, după o ceartă în casa Puterea dragostei, Roxana și-a făcut bagajele și a plecat spre hotel, iar Iancu, fostul ei iubit, a plecat împreună cu ea.

„La revedere”, a transmis Roxana vizibil supărată.

Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Roxana Buzoiu îl "traduce" pe Turcu, dacă ar fi să ne luăm după ultimele declarații ale lui Bogdan Mocanu.
Relația dintre Roxana de la Puterea dragostei și Turcu pare din ce în ce mai șubredă în ultima vreme. Scandalurile sunt la ordinea zilei între cei doi și iubirea se transformă încet încet în ură. Ca dracu' să fie și mai negru, există persoane care mai răsucesc și cuțitul în rană, prin dezvăluiri uluitoare.

Roxana de la puterea dragostei, taxată de Mocanu! "Ea nu se poate transforma peste noapte”
În premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu, fostul iubit al Roxanei a povestit că, în ciuda încercărilor frumoasei femei de a le arată tuturor că s-a schimbat de când este iubită lui Turcu, adevărul este cu totul altul. "Ea nu se poate transforma peste noapte. Are aceeași aciditate în vorbire, este la fel de expansivă și se comportă fix la fel ca atunci când era parteneră mea sau a lui Andy Adetu, adică vulcanică și duplicitară în privința bărbaților", a declarat fostul concurent

de la Puterea dragostei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies