Pleci în vacanţă? 3 sfaturi simple care te ajută să scapi de menstruaţie

Pleci în vacanţă? 3 sfaturi simple care te ajută să scapi de menstruaţie
Pleci în vacanţă? 3 sfaturi simple care te ajută să scapi de menstruaţie

Vrei sa pleci in vacanta si ti-ai dat seama ca vei avea o surpriza neplacuta? Ei bine, iata cateva sfaturi simple pentru a scapa de menstruatie in concediu.

1. Contraceptivele orale

 

Nu te trimitem la farmacie sa iti cumperi o cutie si sa le iei de capul tau. Iti spunem in schimb sa mergi la doctor si sa discuti cu el despre problema ta. Explica-i de ce vrei sa amani menstruatia (poate ca te pregatesti de nunta sau de luna de miere) si gasiti impreuna o solutie.

 

Daca nu ai luat pana acum contraceptive orale, medicul iti poate recomanda sa incepi utilizarea lor pentru amanarea menstruatiei in luna urmatoare.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daca iei deja pilule contraceptive, medicul iti va arata cum poti sa amani zilele de menstruatie. De obicei, dupa terminarea unui blister cu pilule nu faci pauza obisnuita de sapte zile, ci incepi imediat administrarea urmatorului blister.

Numai medicul iti poate spune, insa, daca este sanatos in cazul tau sa faci aceasta incercare si te poate sfatui in legatura cu eventualele efecte secundare ale “lipirii” celor doua folii de contraceptive.

Citeste si: Cum făceau sex gheișele. Trucurile sexuale prin care ajungeau pe culmile plăcerii: "baia cu limba" şi amânarea orgasmului

Citeste si: Se iubiseră cu foc, dar cum fata era nepricepută la treburi, ciobanul prahovean a trimis-o acasă la ai ei. Într-o zi, însă, s-a trezit din nou cu femeia și cum avea poftă nebună de amor, a reprimit-o. Nimeni nu a bănuit nicio clipă ce avea să urmeze

Citeste si: El are 74 de ani, ea 21 și vor să facă sex la TV! Toată lumea o întreabă: ”De ce stai cu el?” Răspunsul tinerei e halucinant

2. Pilule cu progesteron

 

Daca nu iei contraceptive si nici nu vrei sa le incerci, doar de dragul amanarii unei menstruatii vorbeste cu medicul tau despre posibiliatatea administrarii unor pilule cu progesteron sintetic.

Acestea exista pe piata, insa pot fi luate numai cu recomandarea si sub supravegherea medicului.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alain Delon, anunțul care a întristat toți fanii: „Sunt nu numai la sfârşitul carierei mele, ci şi al vieţii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies