Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit
Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

Plușica de la Puterea Dragostei a scăpat de kilogramele în plus. Cum arată acum fosta concurentă.

Plușica de la Puterea Dragostei este una dinrte cele mai iubite și admirate foste concurente din show. S-a îndrăgostit de Daniel și nu i-a fost teamă să recunoască, deși el nu i-a împărtășit sentimentele și fanii spun despre ea că a fost cea mai sinceră fată care a călcat pragul casei din Istanbul.

Dacă atunci când a părăsit emisiunea Puterea Dragostei, Plușica a venit în România cu câteva kilograme în plus.

Cârcotașii au criticat-o și au făcut glume pe seama ei, dar frumoasa blondină nu s-a lăsat descurajată. Ea a ține o dietă care o ajută să piardă în greutate, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În ultimele imagini de pe pagina ei de Instagram, Raluca Marina afișează o siluetă de invidiat, iar fanii au reacționat imediat. 

Citeste si: Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei e distrus de durere! ”A murit! Corpul ei a cedat”

Recent, ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care este goală. În cadă și cu multă spumă, Plușica își etalează silueta de invidiat. 

Cum au reacționat fanii când au văzut noua silueta cu care se mândrește acum Plușica

Raluca Marina a fost felicitată de fani pentru că a reușit să scape de kilogramele în plus și că a închis astfel gurile rele ale celor care nu o plăceau.

„Ești superbă! Te ador”, „Ai slăbit! ❤️❤️❤️”, „Pentru cele care o muscau de*** uitați că a slăbit. ❤️”, „Ralucuț,😍 cat de bine iti vine aceasta rochiță 🔥Atitudinea este cheia!😘😘”, i-au transmis fanii.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies